Σε κλίμα χαράς υπεγράφη η σύμβαση του έργου ανακατασκευής του γηπέδου Κεφάλου (Video & Pics)
Αθλητισμός
28/09/2022

Με ιδιαίτερη χαρά υπεγράφη σήμερα στο Δημοτικό μέγαρο η σύμβαση έργου για την ανακατασκευή του γηπέδου Κεφάλου με την παρουσία του Δημάρχου Κω, Θεοδόση Νικηταρά, της αντιδημάρχου, Σέβης Βλάχου, του προέδρου του ΔΟΠΑΒΣ, Παναγιώτη Χατζηχριστοφή αλλά και αντιπροσωπείας του Νικαγόρα.

Ο Δήμαρχος Κω δήλωσε την ικανοποίηση του που ένα έργο ακόμη προχωρά σύμφωνα με τον προγραμματισμό του Δήμου, αφού μετά το Παλιό Ανταγόρας και το γήπεδο Ζηπαρίου ήρθε η σειρά του Νικαγόρα να αγωνίζεται σε ασφαλές και ανακαινισμένες εγκαταστασεις τις οποίες θα απολαμβάνουν τα νέα παιδιά ενώ το έργο θα ολοκληρωθεί σε μια χρονιά στην οποία η ομάδα της Κεφάλου συμπληρώνει 50 χρόνια ζωής και αναμένεται να γίνει και μια εκδήλωση για να τιμηθούν άνθρωποι που έχουν προσφέρει στον σύλλογο όλο αυτά τα χρόνια.

Τον λόγο πήρε στην συνέχεια ο πρόεδρος του Νικαγόρα, Μιχάλης Ραπάνος που εμφανώς συγκινημένος τόνισε ότι είναι σημαντικό για την νεολαία της Κεφάλου αυτό το έργο, τονίζοντας απ’ την αρχή στον σύλλογο είχαν πιστέψει απ’ την αρχή ότι θα γίνει πράξη αυτό το έργο. Είναι σημαντικό τόνισε ότι γίνεται σε μια περίοδο που η ομάδα έχει αρκετά παιδιά στις ακαδημίες τα οποία θα έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν σε ένα νέο γήπεδο αφού οι εγκαταστάσεις που υπάρχουν έχουν προκαλέσει αρκετούς τραυματισμούς ενώ θέλησε να ευχαριστήσει και δημόσια τόσο τον Δήμαρχο Κω, όσο και την αντιδήμαρχο, Σέβη Βλάχου και τον πρόεδρο του ΔΟΠΑΒΣ, Παναγιώτη Χατζηχριστοφή. 

Με την σειρά του ο γενικός αρχηγός της ομάδας, Γιάννης Φούσκας εξέφρασε την χαρά του για την υλοποίηση του έργου. Είμαι 27 χρόνια στην ομάδα τόνισε χαρακτηριστικά και αυτό το γήπεδο θα δώσει νέα πνοή στο χωριό και στον αθλητισμό της Κεφάλου και αμέτρητη χαρά στα παιδιά των ακαδημιών μας. Είναι συγκινητική στιγμή αυτή που ζούμε δήλωσε ενώ ευχαρίστησε με την σειρά του τον Δήμο και όλους τους εμπλεκόμενους. 

Τον λόγο πήρε στην συνέχεια η αντιδήμαρχος, Σέβη Βλάχου που θέλησε να συγχαρεί τους ανθρώπους της ομάδας για την πορεία τους, για την προσπάθεια τους και για τον αγώνα που δίνουν καθημερινά τονίζοντας ότι ο Δήμος προχωρά με σταθερότητα στα έργα που έχει ανακοινώσει και τα υλοποιεί σε όλα τα επίπεδα. Τα μπράβο είπε χαρακτηριστικά αξίζουν σε εσάς, αναφερόμενη στους ανθρώπους τους Νικαγόρα γιατί είστε ερασιτέχνες και εραστές του αθλητισμού και παλεύεται καθημερινά για την ομάδα σας. 

Τέλος ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΒΣ, Παναγιώτης Χατζηχριστοφής θέλησε ευχαριστήσε τις τεχνικές υπηρεσίες για τα έργα που έχουν προχωρήσει μέχρι στιγμής και αυτά που θα γίνουν το επόμενο διάστημα καθως και τον αντιδήμαρχο οικονομικών Αλέξανδρο Χρυσοπουλο . Επίσης τόνισε πως συγκινείται βλέποντας τον αγώνα που έχει δώσει ο πρόεδρος αλλά και οι άνθρωποι του Νικαγόρα όπως και την αγωνία τους όλο αυτό το διάστημα μέχρι να φτάσουμε στο σημείο να υπογράψουμε την σύμβαση αφού αυτό είναι το μεράκι και το πάθος τους, να προσφέρουν στον αθλητισμό και στη νεολαία της Κεφάλου. 

Σε ότι αφορά το γήπεδο θα γίνει αντικατάσταση του χλοοτάπητα και θα τοποθετηθεί νέας γενιάς, ενώ θα γίνουν παρεμβάσεις στην περίφραξη αλλά και στον φωτισμό.

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ