Υπεγράφη η σύμβαση για ανακατασκευή των ανοιχτών γηπέδων μπάσκετ σε Αντιμάχεια και Μαστιχάρι
Αθλητισμός
11/10/2022

Υπεγράφη σήμερα το πρωί στο Δημοτικό μέγαρο η σύμβαση 48.246,12€ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α) για την ανακατασκευή των ανοιχτών γηπέδων μπάσκετ σε Αντιμάχεια και Μαστιχάρι. Στην Αντιμάχεια μάλιστα θα δημιουργηθεί και γυμναστήριο με όργανα γυμναστικής εξωτερικού χώρου 

Ο Δήμαρχος Κω, Θεοδόσης Νικηταράς δήλωσε ότι πρόκειται για μια συνέχεια του σχεδιασμού που έχει ξεκινήσει η δημοτική αρχή. Μετά τα γήπεδα ποδοσφαίρου, το παλιό γήπεδο Ανταγόρας που υλοποιήθηκε, το γήπεδο Ζηπαρίου και το γήπεδο Κεφάλου «Μιχάλης Πέρος» που θα γίνουν το επόμενο διάστημα αλλά και το 5Χ5 στην Καρδάμαινα συνεχίζεται η προσπάθεια για να υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες για τη νεολαία. Αποκάλυψε μάλιστα ότι σύντομα πέρα απ’ τις ανακατασκευές που θα γίνουν στα ανοιχτά γήπεδα μπάσκετ, Αντιμάχειας και Καρδάμαινας θα τοποθετηθούν πυλώνες ηλεκτροφωτισμού στο γήπεδο ποδοσφαίρου της Καρδάμαινας. 

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΒΣ, που με την σειρά του τόνισε ότι γίνονται προσπάθειες συνεχώς για το καλό του αθλητισμού, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όχι μόνο τον Δήμαρχο Κω και τον αντιδήμαρχο οικονομικών, Αλέξανδρο Χρυσόπουλο αλλά και τους συνεργάτες του στον τέως Δήμο Ηρακλειδών που έτρεξαν και εκείνοι με την σειρά τους για την πραγματοποίηση αυτών των δύο έργων.

Ο Αλέξανδρος Χρυσόπουλος με την σειρά δήλωσε ότι η η υλοποίηση αυτού του έργου θα παραδοθεί πολύ σύντομα στην κοινωνία, ενώ έκανε και μια αναφορά στα όσα έχει προσφέρει ήδη η δημοτική αρχή σε ότι αφορά τον αθλητισμό με τα έργα που έχει παρουσιάσει. Προχωράμε με μια σειρά από εργασίες που έχει σχεδιάσει η δημοτική αρχή ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και εκείνος στο ομαδικό πνεύμα και στην συνολική προσπάθεια που γίνεται τονίζοντας με την σειρά του ότι σύντομα θα τοποθετηθούν για πρώτη φορά και πυλώνες ηλεκτροφωτισμού στο γήπεδο ποδοσφαίρου της Καρδάμαινας. Υπήρξαν δυσκολίες τόνισε στον Δήμο, αφού τα έσοδα μειώθηκαν αισθητά αλλά βγαίνουν συνεχώς νέα έργα και ο σχεδιασμός αυτής της δημοτικής αρχής είναι να βάζει συνεχώς νέους στόχους. Σε περίοδο κανονικότητας οι στόχοι θα επιτευχθούν γρηγορότερα δήλωσε χαρακτηριστικά. 

Το παρών επίσης έδωσαν οι πρόεδρος της ΑΝΕΜ, Νικόλας Χατζηνικολάου, το μέλος της ΔΕΥΑΚ, Σαββίνα Φώτη και ο τοπικός σύμβουλος της κοινότητας Καρδάμαινας, Μπάμπης Χαντακάρος. 

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ