Όλα έτοιμα για το Muay Thai Grand Prix Greece που θα διεξαχθεί την Κυριακή στο Κλειστό γυμναστήριο Κω (Video)
Αθλητισμός
14/10/2022

Για δεύτερη φορά στο νησί της Κω θα φιλοξενηθεί το Road to Muay Thai Grand Prix. Μετά το απόλυτα επιτυχημένο event του καλοκαιριού το MTGP επιστρέφει στο νησί μας, την Κυριακή 16 Οκτωβρίου στο Κλειστό γυμναστήριο Κω και θα προσφέρει για ακόμη μια φορά μοναδικές συγκινήσεις.

Στην κάμερα του KOS TV, μίλησαν ο αθλητής απ’ την Ρόδο, Βαγγέλης Τζώρτζης ο οποίος θα αντιμετωπίσει τον Τούρκο, Yoruk, ο δικός Κώος πρωταθλητής, Nίκος Παπανικολάου που θα αντιμετωπίσει τον Τούρκο,  Recep Bayhan (ο οποίος θέλει να  διεκδικήσει τον Intercontinental τίτλο του KGP που έχει στην κατοχή του ο Παπανικολάου) αλλά και ο προπονητής, Νίκος Γκίκας.

Και οι τρεις δήλωσαν ενθουσιασμένοι με το event με τον Βαγγέλη Τζώρτζη να αγωνίζεται για δεύτερη φορά στο νησί μας, ενώ ο Νίκος Γκίκας μίλησε για την προετοιμασία του Νίκου Παπανικολάου για την συνέπεια και την συγκέντρωση που δείχνει αλλά και για το υψηλό επίπεδο στο οποίο βρίσκεται.

Με την σειρά του ο Παπανικολάου, θέλησε να καλέσει τον κόσμο να βρεθεί στο Κλειστό γυμναστήριο Κω, ζητώντας παράλληλα και η συμπεριφορά όλων να είναι αυτή που συνάδει με το άθλημα, χωρίς βωμολοχίες, χειρονομίες και οτιδήποτε το οποίο δεν ταιριάζει με την φιλοσοφία όλων των αθλητών. 

Αύριο στις 17:00 στο Special Bakery Snacks Patisserie θα γίνει η συνέντευξη τύπου και διαδικασία της ζύγισης και του staredown.

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ