Muay Thai Grand Prix: Νίκες για Δεσπασκουάλ, Αποσπόρη και Πλούμπη, ήττα στις λεπτομέρειες για τον Κορκή
Αθλητισμός
16/10/2022

Σε εξέλιξη βρίσκεται στο κατάμεστο Κλειστό γυμναστήριο Κω, το Muay Thai Grand Prix με τους αγώνες να παρουσιάζουν ένα άκρως συναρπαστικό ενδιαφέρον. Πριν από λίγο ο δικός μας, Κώος, Ανδρέας Δεπασκουάλ εμφανώς καλύτερος, πιο προπονημένος και τρομερή αυτοπεποίθηση επικράτησε του Alessio Velo. 

Μάλιστα στις δηλώσεις του θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο για την παρουσία και να αφιερώσει τη νίκη σε αυτούς που δεν είναι στην ζωή και μας κοιτούν από ψηλά ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και όσους βοήθησαν για να στηθεί αυτή η μεγάλη διοργάνωση. 

Muay Thai Grand Prix: Νίκη και για τον Γιάννη Πλούμπη

Εξαιρετικά κυλάει η ημέρα για τους Κώους αθλητές στο Muay Thai Grand Prix που διαξέγεται στο Κλειστό γυμναστήριο Κω. Μετά τη νίκη του Ανδρέα Δεπασκουάλ ήρθε ακόμη μια για αθλητή μας.

Συγκεκριμένα ο Γιάννης Πλούμπης σε έναν εξαιρετικό αγώνα με μεγάλη ένταση επικράτησε τους επίσης δυνατού, Αναστάσιου Μανώλα γνωρίζοντας την αποθέωση.

Ήττα στις λεπτομέρειες στην πρώτη επαγγελματική του εμφάνιση για τον Κορκή

Μετά την πρώτη του μεγάλη εμφάνιση στο προηγούμενο ΜΤGP ο Μπάμπης Κορκής έκανε και την πρώτη του επαγγελματική παρουσία απέναντι στον Τούρκο, Yorga. 

Μετά από 4 δυναμικούς γύρους ο Κώος αθλητής δεν τα κατάφερε και γνώρισε την ήττα στα σημεία κερδίζοντας όμως το ζεστό χειροκρότημα του κοινού.

Είναι χαρακτηριστικό για τον Κορκή ότι μέσα σε λίγα χρόνια η εξέλιξη του είναι τρομερή και κατάφερε πολύ σύντομα να δώσει επαγγελματικό αγώνα.

Νίκη για τον Γιώργο Αποσπόρη

Την δυναμική του νησιού μας στις πολεμικές τέχνες έδειξε και ο Γιώργος Αποσπόρης που ήταν μέσα σε αυτούς που πανηγύρισε τη νίκη επικρατώντας του αντιπάλου του, Ηλία. 

Ο Γιώργος απ' το ξεκίνημα του ματς έδειξε τις δυνατότητες του και δεν άφησε περιθώρια στον αντίπαλο του.

Το κοινό της Κω τον αποθέωσε με το ζεστό του χειροκρότημα στο Κλειστό γυμναστήριο Κω

 

Φωτογραφίες