Ο αγιασμός της Αναγέννησης Ασφενδιού (pics & video)
Αθλητισμός
29/10/2022

Στο γήπεδο Ζηπαρίου πραγματοποιήθηκε to Σάββατο το απόγευμα ο αγιασμός της Αναγέννησης Ασφενδιού για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν που ξεκινά και επίσημα την Τρίτη απέναντι στην Α.Ε.Ρ. Αφάντου για τους «πράσινους».

Το παρών έδωσαν οι ποδοσφαιριστές και οι προπονητές της πρώτης ομάδας αλλά παιδιά και προπονητές απ’ τις ακαδημίες του συλλόγου όπως και μέλη της διοίκησης του συλλόγου. Παρόντες επίσης ήταν ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΒΣ, Παναγιώτης Χατζηχριστοφής, ο πρόεδρος της κοινότητας Ασφενδιού, Μιχάλης Γιωργαλλής αλλά και ο κοινοτικός σύμβουλος Ασφενδιού, Σεβαστιανός Παρβέρης.

 Τον αγιασμό τέλεσε ο πάτερ Ιωάννης Κουτάντος που εμφανώς συγκινημένος ευχήθηκε στα παιδιά και στους αθλητές τα καλύτερα ενώ έκανε και μια αναφορά στην ιστορία του γηπέδου το οποίο τα παλιά χρόνια ήταν αμπέλι, πριν γίνει γήπεδο ποδοσφαίρου δηλώνοντας παράλληλα χαρούμενος που σε λίγες ημέρες θα ξεκινήσει η ανακατασκευή του και έτσι θα περάσει στις επόμενες γενιές ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Δήμαρχο Κω και τον πρόεδρο του ΔΟΠΑΒΣ όπως και τον πρόεδρο της κοινότητας. 

 Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο Μιχάλης Γιωργαλλής που θέλησε με την σειρά να ευχηθεί τα καλύτερα στους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ και δήλωσε χαρούμενος που προχωράει αυτό το έργο που μόνο καλό θα κάνει στην κοινωνία του Ζηπαρίου και θα δώσει άλλη ώθηση στην ομάδα.

 Ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΒΣ, Παναγιώτης Χατζηχριστοφής εμφανώς χαρούμενος για την πορεία που έχουν πάρει τα πράγματα, αφού σε λίγες ημέρες θα ξεκινήσουν οι εργασίες στο γήπεδο Ζηπαρίου, αφού ευχήθηκε στον σύλλογο και στο Δ.Σ τα καλύτερα για τη νέα χρονιά τόνισε ότι όπως όλα στην ζωή έτσι και στον αθλητισμό κάποια πράγματα χρειάζονται υπομονή και δουλειά. Με συνέπεια τόνισε και με την στήριξη του Δημάρχου, Θεοδόση Νικηταρά, έγινε η ανακατασκευή του παλιού γηπέδου Ανταγόρας, ξεκίνησαν οι εργασίες στην Κέφαλο και σύντομα θα ξεκινήσουν και στο Ζηπάρι για να είναι έτσι ένα σημείο αναφοράς για τα παιδιά που θέλουν να ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο τα επόμενα χρόνια.

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ