Πρόκριση στην επόμενη φάση για τον Α.Ο Πυλίου
Αθλητισμός
24/11/2022

Στην επόμενη φάση του κυπέλλου Δωδεκανήσου προκρίθηκε ο Α.Ο Πυλίου που επικράτησε με 4-0 του Νικαγόρα στο ματς που έγινε χτες το απόγευμα στο γήπεδο Αντιμάχειας.

Η ομάδα του Βασίλη Τσιλιώνη στάθηκε αρκετά καλά για ένα μισάωρο, κλείνοντας σωστά τους διαδρόμους και έχοντας και δοκάρι σε σουτ του Μιχάλη Πέρου με τους «βυσσινί» να καταφέρνουν απ’ το 30 και μετά να σκοράρουν τρεις φορές μέχρι την ανάπαυλα.

Στο 32’ ο Νίκα έκανε το 0-1, στο 36’ ο Αποστολίδης με κεφαλιά μετά από σέντρα έκανε το 0-2 και στο 38’ και πάλι ο Νίκα σκόραρε κάνοντας το 0-3. Στο 71ο λεπτό ο Αλεξίου ήταν αυτός που διαμόρφωσε το τελικό 0-4.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Σιμίδης με βοηθούς του Στρατίκη και Μιχαλάκη

Οι συνθέσεις

Νικαγόρας (Βασίλης Τσιλιώνης): Κοκολέσης, Κορκής, Κοκαλάκης Γ., Μπίλλης Ι. (55’ Μπίλλης Μ.), Φραζέσκος, Σκευοφύλαξ, Στρατής, Πέρος Μ. (72’ Φούσκας), Ζερβός Ν., Στελλέτος.

Α.Ο Πυλίου (Δημήτρης Χρυσόπουλος): Μιχαλάκης, Μπέρτος (46’ Μαυρόπουλος), Μπριλάκης (46’ Τουργαΐδης), Συντιχάκης,Μανωλιάς, Χατζησουλεϊμάν, Αποστολίδης (63’ Ντόκο), Χατζηνικολάου,  Στάκκος (63’ Αλεξίου), Κότζα (63’ Παπαγεωργίου), Νίκα.