Κωακός Όμιλος Ποδηλασίας από χρυσάφι
Αθλητισμός
04/04/2023

Με 5 χρυσά μετάλλια, 5 ασημένια μετάλλια και 1χάλκινο μετάλλιο στις αποσκευές τους επέστρεψαν οι αθλητές του Κωακού Ομίλου  ποδηλασίας από το πανελλήνιο πρωτάθλημα ποδηλασίας πίστας. 

Κάνοντας  εντυπωσιακή εμφάνιση σε όλα τα αγωνίσματα που έλαβαν μέρος.

Ξεκινώντας από την Τετάρτη 29/3/23  και με διαρκείς αγώνες έως και την Κυριακή 2/4/23 , κατάφεραν να είναι η πρώτη ομάδα σε συγκέντρωση βαθμών στις κατηγορίες παίδων και κορασίδων. 
 
Πρωταγωνιστές  στην κατηγορία των παίδων , ο Τιμόθεος Σιφουνιός με 5χρυσά και 3 ασημένια μετάλλια. Ενώ ο Γρηγοριάδης Αντώνης, παρά την ίωση που τον ταλαιπωρούσε κατάφερε να πάρει 1 χρυσό ,1 ασημένιο και 1χάλκινο  μετάλλιο στην κατηγορία των παίδων.
 Αγωνίστηκε μαχητικά και ο Αλευράκης Γιάννης  αποκομίζοντας  σημαντική εμπειρία στην πίστα.
 
Στις νεάνιδες, η Γρηγοριάδου Βάσια κατάφερε να πάρει μια δεύτερη θέση , ενώ έχασε και ένα δεύτερο μετάλλιο για 30χιλιοστά του δευτερολέπτου.
 
Ταυτόχρονα, μια δεύτερη αποστολή  από την ομάδα της Κω αναχώρησε την Πέμπτη και βρέθηκε στα Τρίκαλα, για τον δεύτερο διπλό  αγώνα του super cup mtb, μια σειρά αγώνων που έλαβαν μέρος 6 αθλητές από την Κω και μάλιστα η ομάδα πρωταγωνίστησε   στις πρώτες θέσεις σε αρκετές κατηγορίες αλλά και στην γενική βαθμολογία του κυπέλλου.
 
Κι εδώ ο απολογισμός είχε , 1 χρυσό από την Αλευράκη Αγγελική που πήρε και την φανέλα του πρωτοπόρου στην κατηγορία της για τη συνέχεια του κυπέλου.
 
Επίσης ο Κ.Ο.Ποδηλασίας, κατέκτησε 3 χάλκινα  μετάλλια με τις Αλευράκη Αγγελική, Κόκου Νικολέτα και τον Καραγιάννη Αριστοτέλη.
 
Ενώ πολύ δυνατές εμφανίσεις έκαναν και τις δύο μέρες, ο  Χόνδρος 6ος  και ο  Κωστογλάκης 7ος στους παμπαίδες.
Ο Καραμετσής Βαγγέλης ήταν 12ος στους  παίδες.
 
Παράλληλα , είχαμε και αγώνες στην Κω όπου κι εκεί η συλλογή μεταλλίων ήταν αρκετά μεγάλη αν αναλογιστεί κανείς ότι τρέχαμε σε τρία διαφορετικά σημεία της χώρας.
 
Ένα ασημένιο με το Σκαλέρη Νίκο  και 4 χάλκινα με Καραμετσή και Περγαμινού, ενώ και τα υπόλοιπα παιδιά είχαν αρκετά καλούς τερματισμούς.
 
 Ευχαριστούμε όλους αυτούς που μας πίστεψαν και συνεχίζουν να μας πιστεύουν, γιατί χωρίς αυτούς η ομάδα και η Κως δεν θα ήταν τόσο ψηλά τα τελευταία χρόνια στο άθλημα της ποδηλασίας:
 
ARCHON YACHTING AND YACHT management's 
Sernikos bikes 
BTI traver agency
Blue star ferry's
Sante café
Zaman fu Burger House
Pirros μεταλλικές κατασκευές
Rafnar Hellas
Χατζηδαυηδ μεταφορές
Berto lucci
Natur galathris
Pergaminos cars 
 
 
 Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς,  σε όλους τους έγκριτους δημοσιογράφους των ΜΜΕ που αναδεικνύουν συνεχώς τις αγωνιστικές δράσεις του συλλόγου μας.

 

Με ιδιαίτερη τιμή, 

 

Γραφείο Τύπου 

Κωακού Ομίλου Ποδηλασίας 

Φωτογραφίες