Ποδοσφαιρική πανδαισία και φινάλε στο Kos Youth Festival 2023 (pics & video)
Αθλητισμός
12/04/2023

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Kos Youth Festival 2023 αφού έπεσε η αυλαία και φέτος στο παλιό γήπεδο Ανταγόρας με τον κόσμο να δίνει βροντερό παρών και ένα ξεχωριστό χρώμα στην βραδιά.

28 ομάδες και πάνω από 1000 αθλητές έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για τρεις ημέρες στα γήπεδο του Α.Ο Αθλοπαιδιών Κω, στο παλιό γήπεδο Ανταγόρας, στο νέο στάδιο Ανταγόρας και στο Ζηπάρι και πήραν το χειροκρότημα απ’ όλους.

Οι διοργανωτές, Σταμάτης Τογρού, Στέργος Μαρίνος και Γιάννης Μανούσογλου με την παρουσία και άλλων ομάδων την φετινή σεζόν, και μεγάλων ΠΑΕ όπως ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός, ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ και ο Ιωνικός έδωσε μια ακόμη μεγαλύτερη διάσταση στην διοργάνωση που πλέον θα γίνει θεσμός για το νησί μας.

Η ομάδα του Α.Ο Αθλοπαιδιών Κω πήρε την πρώτη θέση στην Κ-10, ο Ολυμπιακός στην Κ-12 ενώ στους τελικούς των «μεγάλων» οι Αργοναύτες επικράτησαν του ΠΑΟΚ Κω στην Κ-16 και ο Ολυμπιακός του ΠΑΟΚ στην Κ-14.

Οι ομάδες παρέλασαν πήραν τις τιμητικές τους πλακέτες και βγήκαν αναμνηστικές φωτογραφίες με την Κλεοπάτρα Μισαηλίδου να παρουσιάζει την εκδήλωση.

Το παρών μεταξύ άλλων έδωσαν ο Δήμαρχος Κω, Θεοδόσης Νικηταράς, ο Έπαρχος Κω, Γιάννης Καμπανής, ο βουλευτής Δωδεκανήσου, Γιάννης Παππάς, η πρόεδρος του ιατρικού συλλόγου και υποψήφια βουλευτής, Κατερίνα Γαβαλά, η αντιπεριφερειάρχης εμπορίου, Ευριδίκη Νάκη, η υπεύθυνη σε θέματα πρόνοιας του Δήμου Κω, Σταματία Κανταρζή, οι στυλοβάτες της διοργάνωσης απ’ την περσινή χρονιά, Παναγιώτης Χατζηχριστοφής και Μπάμπης Ναβροζίδης και ο πρόεδρος της επιτροπής καλλιέργειας της ΕΠΣ Δωδεκανήσου, Γιάννης Μικρόπουλος και πλήθος ακόμα κόσμου που προσέφεραν όλες αυτές τις ημέρες από οποιαδήποτε πόστο.

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ