Φινάλε με ισοπαλία για Α.Ο Πυλίου και Ιάλυσο
Αθλητισμός
01/05/2023

Με ισοπαλία ολοκλήρωσαν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις Α.Ο Πυλίου και Ιάλυσος που ήρθαν 1-1 στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής παραμένοντας και οι δύο στην κατηγορία. Ο Χατζηβασίλης άνοιξε το σκορ για τον Α.Ο Πυλίου με κεφαλιά στο 41’ για να διαμορφώσει το τελικό 1-1 ο Δελαπόρτας στο 57’.

Εικόνα

Το ματς ήταν αρκετά μοιρασμένο και με χαμηλό ρυθμό στο πρώτο 20λεπτό με την πρώτη καλή στιγμή να έρχεται στο 23’ με τον Τοπουζλή να προλαβαίνει τον Εμπουμπά ενώ στο 28’ οι γηπεδούχοι απείλησαν με τον Κατσέλη να εκτελεί το φάουλ, τον Παναγιωτόπουλο να πιάνει την κεφαλιά και τον Ανδρούτσο να μπλοκάρει.

Στο 33’ ο Δελαπόρτας δοκίμασε τα πόδια απ’ τα εκτελώντας το φάουλ έξω απ’ την περιοχή με τον Τοπουζλή να απομακρύνει στην δεξιά του γωνία κρατώντας το μηδέν. Λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου ο Κατσέλης απ’ τα δεξιά έκανε την σέντρα και ο Χατζηβασίλης με κεφαλιά άνοιξε το σκορ κάνοντας το 1-0 που ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ιάλυσος έφτασε στο γκολ στο 57’. Ο Γεωργίου βρέθηκε σε θέση βολής ο Τοπουζλής απομάκρυνε και στην επαναφορά ο Δελαπόρτας έκανε το 1-1.

Στο 60’ ο Χατζηβασίλης δοκίμασε τα πόδια του από μακρινή απόσταση με την μπάλα να περνά άουτ και στο 61’ ο Τοπουζλής μπλόκαρε το πλασέ του Εμπουμπά μέσα απ’ την περιοχή.

Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε στην συνέχεια με το 1-1 να μένει μέχρι την λήξη ενώ ντεμπούτο έκανε ο νεαρός τερματοφύλακας, Αποστόλης Βασιλείου που πέρασε στην θέση του Τοπουζλή στο 85’.

Διαιτησία

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα οι Φωκάς, Ανδριανός και η Αλεξία Σταθοπούλου.

Οι συνθέσεις

Α.Ο Πυλίου (Δημήτρης Χρυσόπουλος): Τοπουζλής (85’ Βασιλείου), Χατζηβασίλης (75’ Στάκκος), Κατσέλης, Μπριλάκης (63’ Μπέρτος), Παναγιωτόπουλος, Μαυρόπουλος, Χατζηνικολάου, Κότζα (63’ Χατζησουλεϊμάν), Αποστολίδης, Δρόσος, Βουκομάνοβιτς (85’ Σκέντζος).

Ιάλυσος (Παναγιώτης Σπάρταλης): Ανδρούτσος, Καραγεώργης, Γεωργιάδης, Καρπαθάκης, Εμπουμπά (84’ Ξεπαπαδάκης), Γεωργίου, Δελαπόρτας, Χατζηνικόλας, Τερζίου, Μαχαίρας (42’ Αλιμερκάι), Κονέ (77’ Σάββας).