Πρωταθλήτρια Ελλάδος η Αλευράκη του Κωακού ομίλου ποδηλασίας στις πανκορασίδες. Aργυρό ο Καραγιάννης και χάλκινο ο Κωστογλάκης στο xcc
Αθλητισμός
15/07/2023

Πρωταθλήτρια Ελλάδος η Αλευράκη του Κωακού ομίλου ποδηλασίας στις πανκορασίδες.Aργυρό ο Καραγιάννης και χάλκινο ο Κωστογλάκης στο xcc την πρώτη μέρα του πανελληνίου πρωταθλήματος mtb.

 

Εντυπωσιακή πρώτη μέρα  με τρία μετάλλια για την ομάδα από την Κω αλλά και για τα παιδιά μας που ένιωσαν επιτέλους τους κόπους όλης της χρονιάς να  περνούν σάρκα και οστά.

 

Πρωταθλήτρια Ελλάδος η Αλευράκη του Κωακού ομίλου ποδηλασίας στις πανκορασίδες.Aργυρό ο Καραγιάννης και χάλκινο ο Κωστογλάκης στο xcc την πρώτη μέρα του πανελληνίου πρωταθλήματος

 

Σε μια διαδρομή που είχε απ’ όλα, ανηφόρα κατηφόρα   αλλά και τεχνικά μονοπάτια,οι πιτσιρικάδες μας  παρουσιάστηκαν έτοιμοι  προπονητικά υπό την επίβλεψη του coach Σπύρου Ταντή, αλλά και οδηγικά αφού το κομμάτι αυτό επιμελείται ο Αλευράκης Γιώργος βοηθός προπονητή και ενορχηστρωτής της ομάδας.

 

Σε αρκετά καλές θέσεις πλασαρίστηκαν επίσης, ο Χόνδρος Νίκος,  ο οποίος όμως ενώ ήταν αρκετά μπροστά τις 3 πρώτες στροφές, έπαθε θερμοπληξία και τερμάτισε τελικά στην πρώτη 20δα.

Ενώ στην 20δα τερμάτισε και η Περγαμινού Φωτεινή που επανέρχεται σιγά σιγά.

 

Τέλος στους παίδες, πολύ καλή παρουσία έκανε ο Καραμετσής Βαγγέλης ο οποίος εκκινώντας με βάση τη βαθμολογία από την 40η θέση με ένα σοβαρό αγώνα κατάφερε να σκαρφαλώσει στην πρώτη 25δα  αθλητών.

 

 Αναλυτικά αποτελέσματα μετά  το πέρας όλου του Σαββατοκύριακου.

 

Να ευχηθούμε στα παιδιά μας ανάλογη συνέχεια της επόμενες ημέρες.

 

 Με ιδιαίτερη τιμή,