Ισόπαλοι αναδείχθηκαν (2-2) Α.Ο Πυλίου και Μαρκό για την 12η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής (3ος Όμιλος) στο γήπεδο Πυλίου
Αθλητισμός
28/11/2023

Ισόπαλοι αναδείχθηκαν (2-2) Α.Ο Πυλίου και Μαρκό για την 12η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής (3ος Όμιλος) στο γήπεδο Πυλίου. Οι φιλοξενούμενοι πήραν ισχυρό προβάδισμα μόλις στο 8ο λεπτό με τα γκολ του Καλλέργη και του Γιαννιτσάνη (0-2) ωστόσο ο Α.Ο Πυλίου κατάφερε να φτάσει στην ισοφάρισε με τον Χατζηνικολάου στο 21’ (μετά το λάθος του Βουτσελά) και με γκολ του Λάλκοβιτς στο 62’. 

Εικόνα

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν ιδανικά το παιχνίδι και κατάφεραν μόλις στο 3ο λεπτό να πάρουν προβάδισμα όταν ο Λαζαρίδης έκανε την σέντρα απ’ τα αριστερά και ο Καλλέργης που κινήθηκε απ’ τα δεξιά μετά από ωραία κατέβασμα πλάσαρε τον Καζέλη για το 0-1. Πέντε λεπτά αργότερα μάλιστα το Μαρκό σκόραρε και πάλι όταν ο Λαζαρίδης απ’ τα αριστερά έκανε νέα σέντρα και ο Γιαννιτσάνης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Καζέλη για το 0-2.

Ο Α.Ο Πυλίου προσπάθησε μετά το γκολ να αντιδράσει με το Μαρκό να απειλεί ξανά με τον Παυλίδη στο 12’ και τον Καζέλη να μπλοκάρει. Σ’ ένα διάστημα στο οποίο οι φιλοξενούμενοι πατούσαν καλύτερα ο Α.Ο Πυλίου κατάφερε να ξαναμπεί στην διεκδίκηση του ματς όταν στο 21’ ο Λάντζιος έκανε την σέντρα απ’ τα δεξιά, ο Βουτσελάς δεν υπολόγισε καλά την πορεία της μπάλας που γλίστρησε απ’ τα χέρια του και ο Χατζηνικολάου σε κενή εστία έκανε το 2-1.

Το ματς στην συνέχεια ήταν πιο ισορροπημένο με το Μαρκό να απειλεί ξανά στο 34’ όταν σε μια εξαιρετική αντεπίθεση απ’ τους Λαζαρίδη και Καλλέργη, ο Παυλίδης βρέθηκε σε θέση βολής με τον Καζέλη να μπλοκάρει στην αριστερή του γωνία. Η τελευταία καλή στιγμή του πρώτου μέρους ήρθε στο 41’ με τον Λάλκοβιτς να κάνει την σέντρα απ’ τα δεξιά, την μπάλα να κοντράρει και τον Βουτσελά να διώχνει σε κόρνερ.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Λαζαρίδης πάτησε περιοχή έκανε το γύρισμα με την μπάλα να στρώνεται στον Γιαννιτσάνη και το σουτ του να περνά άουτ ενώ στο 58ο ο Λάλκοβιτς εκτέλεσε το κόρνερ και ο Βουκομάνοβιτς πήρε την κεφαλιά με την μπάλα να περνά άουτ. Στο 60’ ο Παυλίδης με ένα γυριστό σουτ μέσα απ’ την περιοχή προσπάθησε να νικήσει τον Καζέλη και στο 62’ ήρθε το 2-2 όταν ο Λάλκοβιτς εκτέλεσε το φάουλ απ’ τα αριστερά η μπάλα πέρασε από όλους και κατέληξε στα δίχτυα για το 2-2.

Από εκείνο το σημείο και μετά το ματς είχε αρκετά γρήγορα ρυθμό με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να βρουν τον τρόπο για να φτάσουν σε ένα τρίτο γκολ και το Μαρκό να απειλεί ξανά στο 81’ όταν ο Αλεξίου πήρε την κεφαλιά μετά το κόρνερ του Λαζαρίδη με τον Καζέλη να διώχνει πριν μπουν στην φάση οι επιθετικοί των φιλοξενούμενων.

Στο 93’ ο Λάλκοβιτς παραλίγο να καταφέρει να κάνει την ανατροπή για τον Α.Ο Πυλίου όταν κέρδισε στην μονομαχία τον Λαμπρόπουλο με το σουτ του να περνά ελάχιστα άουτ και το 2-2 να μένει μέχρι την λήξη.

Ο κορυφαίος

Αρκετά καλό παιχνίδι απ’ τον Λάλκοβιτς με πολλές κερδισμένες μονομαχίες ενώ για ακόμη ένα ματς είχαν σταθερή παρουσία οι Συντυχάκης και Σχουλλής.

Στο ύψος του

Εξαιρετικό παιχνίδι απ’ τον Λαζαρίδη που δημιούργησε δύο γκολ για το Μαρκό ένώ ήταν μια μόνιμη απειλή για την άμυνα του Α.Ο Πυλίου.

Διαιτησία

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Τσολακίδης με βοηθούς τους Τζέλο και Ρούσσο.

Οι συνθέσεις

Α.Ο Πυλίου (Στέφανος Χατζησεβαστός): Καζέλης, Συντυχάκης, Μούλας, Πολύζος, Κότζα (67’ Αλομπισάτ), Βουκομάνοβιτς (87’ Μπριλάκης), Λάλκοβιτς, Λάντζιος, Χατζηνικολάου (46’ Δρόσος), Χατζηβασίλης, Σχουλλής.

Μαρκό (Nίκος Μπαδήμας): Βουτσελάς, Μωραϊτάκης (63’ Γκαρτζονίκας), Αρβανίτης (89’ Πιέτρης), Καλλέργης, Αλεξίου, Γιαννιτσάκης (63’ Σταμάτης), Λαμπρόπουλος, Σαμιος, Παυλίδης (74’ Πατσέκο), Πίκουλας (89’ Χριστόπουλος), Λαζαρίδης. 

πηγή: giafkasports.gr

Ρεπορτάζ