Ανακοινώθηκε η τελική βαθμολογία των ποδηλατικών σωματείων για το 2023, από την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας
Αθλητισμός
15/12/2023

Την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου ανακοινώθηκε από την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας η τελική βαθμολογία των ποδηλατικών σωματείων για το 2023.
Οι συνεχείς, έντονες και ανιδιοτελείς προσπάθειες των αθλητών, των προπονητών και των γονέων των αθλητών του σωματείου μας, ώθησαν την Ακαδημία Κω στην 29η θέση μεταξύ 79 σωματείων στην Ελλάδα, συγκεντρώνοντας 1919 βαθμούς. Αξίζει να σημειωθεί ότι το 2022 η Ακαδημία Κω είχε τερματίσει στην 49η θέση, συγκεντρώνοντας 519 βαθμούς.
Ο διηνεκής αγώνας όλων των παραπάνω μαζί με την πολύτιμη αρωγή των χορηγών της ομάδας αλλά και τη στήριξη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του Δήμου Κω, έφεραν την Ακαδημία Κω, στον δεύτερο χρόνο της παρουσίας της στα αθλητικά δρώμενα, δίπλα σε ιστορικά σωματεία της Ελλάδας, όπως ο Παναθηναϊκός, ανεβάζοντας την παράλληλα στην 5η θέση στα Δωδεκάνησα, ανάμεσα στα 10 σωματεία που συμμετείχαν τη φετινή χρονιά σε επίσημους αγώνες.
Ως Ακαδημία Κω, ευχαριστούμε τους αθλητές μας για την όμορφη προσπάθειά τους σε κάθε αγώνα, πανελλήνιου και τοπικού χαρακτήρα και τους προπονητές μας, οι οποίοι με υψηλό επαγγελματισμό, γνώση, αγάπη και μεράκι για το άθλημα της ποδηλασίας, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για την καλύτερη δυνατή προετοιμασία και απόδοση των αθλητών μας.
Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας που στήριξαν τους κόπους των αθλητών και των προπονητών για το 2023, PHYTHON TOURS, PYTHON EXPERIENCE, ΣΤΑΜΟΓΛΟΥ ΕΜΜ. & ΥΙΟΙ Ο.Ε., ERIKA’S HORSE RIDING FARM, JACKSONS BEACH BAR RESTAURANT, NIKOS GOLD, NATUR ΓΑΛΑΘΡΗΣ ΑΒΕΕ, MOUS PATISSERIE, CAFE DELICIOUS στο Πυλί, ΕΚΘΕΣΗ ΕΠΙΠΛΩΝ ΚΟΥΖΙΝΑ – ΕΠΙΠΛΟ – ΠΟΡΤΕΣ HOF Νικολάου Μωρρέ, συνεργείο αυτοκινήτων ΜΑΝΤΟΥΚΟΣ Ο.Ε., εμπορία φρούτων ΝΙΚΟΛΕΝΔΡΗΣ ΕΠΕ, ΠΑΓΩΤΑ ΚΡΙ ΚΡΙ καθώς και τις ακτοπλοϊκές εταιρείες BLUE STAR FERRIES και DODEKANISOS SEAWAYS.
Με αθλητικούς χαιρετισμούς.