Mε επιτυχία η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Ιπποκράτη!
Αθλητισμός
19/12/2023

Μέσα σε ένα όμορφο και οικογενειακό κλίμα πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή στο Κλειστό γυμναστήριο Κω «Δημήτρης Παππούλης» η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Ιπποκράτη.

Οι άνθρωποι του συλλόγου είχαν ετοιμάσει μια γεμάτη ημέρα, με διαγωνιστικά παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους ενώ σε κάποια απ’ αυτά τέθηκαν και αντιμέτωποι οι μικροί απέναντι στους μεγάλους οι οποίοι έκλεψαν και τις εντυπώσεις.

Η διοίκηση του Ιπποκράτη κάνοντας πάρα πολλά βήματα απ’ το καλοκαίρι που ανέλαβε και μετά έδωσε μια τρομερή ώθηση στον σύλλογο που κάνει την δική του προσπάθεια σε όλα τα επίπεδα. Σήμερα είχαν την ευκαιρία όλοι τους να παίξουν, να διασκεδάσουν και να πάρουν δώρα που τους έδωσε ο Άγιος Βασίλης.

Αρκετοί επιχειρηματίες μάλιστα στήριξαν την σημερινή προσπάθεια ενώ λίγο πριν το φινάλε το All Star Game έκλεψε την παράσταση, με εν ενεργεία αθλητές και αθλήτριες αλλά και με παλαίμαχους που έγραψαν την δική τους ιστορία με την φανέλα του Ιπποκράτη.

Ο υπεύθυνος των ακαδημιών του συλλόγου, Δημήτρης Δρόσος και ο πρόεδρος, Κώστας Χόνδρος ευχαρίστησαν όλους όσους έδωσαν το παρών αλλά όσους στήριξαν με την βοήθεια τους την εκδήλωση και παράλληλα ευχήθηκαν καλές γιορτές με υγεία για το νέο έτος.

πηγή: giafkasports.gr

Ρεπορτάζ