Είδε ΦΩΣ το γήπεδο ποδοσφαίρου της Δόξας Καρδάμαινας
Αθλητισμός
05/03/2024
Για πρώτη φορά είδε ΦΩΣ το γήπεδο της Καρδάμαινας!

Επιτέλους για πρώτη φορά στην ιστορία του γηπέδου, φωταγωγήθηκε το γήπεδο ποδοσφαίρου, της Καρδάμαινας. Ημέρα χαράς η χθεσινή για τους φίλους του ποδοσφαίρου αλλά και για τους οπαδούς της ομάδας της Δόξας Καρδάμαινας αφού η ομάδα μπορεί να χρησιμοποιεί το γήπεδο και το βράδυ  για προπονήσεις αλλά και για αγώνες τις βραδινές ώρες.  Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά το πέρας των εργασιών φωταγώγησης του γηπέδου, υπάρχει η πιθανότητα  να ορισθεί για την Κυριακή ο αγώνας Δόξα Καρδάμαινας - Αστέρας Παστίδας, ενώ να θυμίσουμε  ότι το έργο φωταγώγησης του γηπέδου, ξεκίνησε απ’ την προηγούμενη διοίκηση αθλητισμού της δημοτικής αρχής, με τον Παναγιώτη Χατζηχριστοφή και ολοκληρώθηκε με την συνεργασία της νυν εντεταλμένης δημοτικής συμβούλου σε θέματα αθλητισμού Διονυσίας Γιαννούλη. 

Η Δόξα θα μπορεί πλέον να φιλοξενεί αγώνες και βραδινούς ενώ περιμένει πλέον και την αλλαγή του χλοοτάπητα  που τους επόμενους μήνες θα δημοπρατηθεί όπως επισήμανε η κ.Γιαννούλη η οποία αναφέρθηκε στον προγραμματισμό κι άλλων αθλητικών έργων στο νησί, αφού  ο αθλητισμός και τα έργα που απαιτούνται για την νεολαία και όχι μόνο, βρίσκονται ψηλά στην ατζέντα της δημοτικής αρχής.

Αναφορικά με την πορεία των εργασιών, να υπενθυμίσουμε πως ενώ είχαν τοποθετηθεί οι πυλώνες φωτισμού υπήρξε πρόβλημα με την τάση του ρεύματος. Μετά από παρεμβάσεις των συνεργείων του δήμου της Κω, κατάφεραν να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα  και επιτέλους να δουλέψουν σωστά.

Στο σημείο των εργασιών βρέθηκαν ο αντιδήμαρχος Παναγιώτης Χατζηχριστοφής, η εντεταλμένη αθλητισμού Διονυσία Γιαννούλη,  ο πρόεδρος της κοινότητας Καρδάμαινας Γιώργος Ψύρης, ο αντιπρόεδρος της ΑΝΕΜ Νίκος Χατζηνικολάου, ο π. κοινοτικός σύμβουλος Μπάμπης Χανδακάρος και φίλοι της Δόξας Καρδάμαινας. Ο  Π.Χατζηχριστοφής δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Αλέξανδρο Χρυσόπουλο και τον Παναγιώτη Αβρίθη, που βοήθησαν τα μέγιστα για να ολοκληρωθούν οι  όλες διαδικαστικές εργασίες και τόνισε πως  από χθες 4 Φεβρουαρίου, τοποθετήθηκε νέος φωτισμός Led στο γήπεδο «Μιχάλης Πέρος» της Κεφάλου με την συνδρομή του πρόεδρου της κοινότητας Στέφανου Καματερού, ενώ σήμερα γίνονται οι αντίστοιχες εργασίες, στο γήπεδο Αντιμάχειας, σε συνεργασία με τον πρόεδρο της κοινότητας Νίκο Φραζή. 

 

φώτο γήπεδο Κεφάλου

 

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ