Πήρε το «τρίποντο» η Αναγέννηση Ασφενδιού κόντρα στον ΠΑΟΚ Κω
Αθλητισμός
28/03/2024

Η Αναγέννηση Ασφενδιού ήταν η νικήτρια στο ματς που διεξήχθη στο παλιό γήπεδο Ανταγόρας αφού επικράτησε με 0-3 του ΠΑΟΚ Κω για την 27η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας. Σπύρου, Μαυρίδης και Παπαχαραλάμπους (πεν.) τα γκολ για τους «πράσινους».

Εικόνα 

Με το καλημέρα στο ματς η Αναγέννηση Ασφενδιού κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ αφού μόλις στο 4ο λεπτό ο Σπύρου με σουτ νίκησε τον Κονταντώνη κάνοντας το 0-1 για την ομάδα. Η Αναγέννηση προσπαθούσε να ελέγξει το ματς με τους Κουρζή και Χασμπάλλα στον χώρο της μεσαίας γραμμής και πριν το μισάωρο έβαλε τις βάσεις για το τρίποντο αφού ο Μαυρίδης ήταν αυτός που έκανε το 0-2 για την ομάδα του.

Ο ΠΑΟΚ Κω με τον Φονσέκα και τον Χιούσι κυρίως απ’ τα πλάγια προσπάθησε να απειλήσει ψάχνοντας τον Αλεξούδη στην κορυφή της επίθεσης αλλά η Αναγέννηση είχε κλείσει καλά του διαδρόμους και στην κόντρα ήταν απειλητική.

Στο ίδιο μοτίβο κινήθηκε και το δεύτερο μέρος με την Αναγέννηση να κερδίζει πέναλτι σε ανατροπή του Σπύρου στο 53’ με τον Θάνο Παπαχαραλάμπους να ευστοχεί για το 0-3 που έμεινε μέχρι το τέλος του ματς αφού ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά στην συνέχεια.

Διαιτησία

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Φραγκιαδάκης με βοηθούς τους Στρατίκη και Μαρίνο.

Ο κορυφαίος

Ο Μάριος Σπύρου έκανε ακόμη ένα καλό ματς με την φανέλα της Αναγέννησης Ασφενδιού, σκόραρε το πρώτο γκολ, ήταν απειλητικός ενώ κέρδισε και το πέναλτι απ’ το οποίο ήρθε το 0-3.

Στο ύψος του

Ο Κατέ Φονσέκα προσπάθησε να βρει χώρους, ζήτησε μπάλες για να δημιουργήσει και είχε διάθεση στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα για τον ΠΑΟΚ Κω.

Οι συνθέσεις

ΠΑΟΚ Κω (Σπύρος Οχτάρας): Κονταντώνης, Χιούσι (85’ Ποδαράς), Ραμόλλι, Αππάς, Καλιάμπς, Ζήκος (55’ Σώνο), Βαϊόπουλος (55’ Ψαρρής), Μουτσομπέγκα, Μαργαρίτης, Φονσέκα, Αλεξούδης

Αναγέννηση Ασφενδιού (Ματθαίος Θωνιάτης – Γιάννης Τσολακίδης): Μιχαλάκης (68′ Τυράς), Σωτήρη, Σπύρου (86′ Τράκας), Μαυρίδης, Βρέττης (60′ Κόκκαλης), Αρκούδας, Παπαχαραλάμπους, Χασμπάλλα, Φούκης, Πης, Κουρζής

Ρεπορτάζ