Νίκη του Νικαγόρα κόντρα στην ΑΕΛ, πρωταθλητής ο Καλυμνιακός
Αθλητισμός
29/03/2024

Ο Καλυμνιακός πήρε το δώρο από το Νικαγόρα ο οποίος κέρδισε με 3-1 την Α.Ε Λέρου στο γήπεδο Κεφάλου,  είναι ήδη πρωταθλητής στην Β' κατηγορία του Ομίλου νήσων και επιστρέφει μετά από απουσία ενός χρόνου στην Α' κατηγορία Δωδεκανήσου.

Ο Νικαγόρας κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ με τον Φραζέσκο μόλις στο 10' ενώ ο ίδιος ήταν που πριν το ημίχρονο σκόραρε ξανά για την ομάδα του βάζοντας την για τα καλά σε θέση οδηγού. Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου η ΑΕΛ ξαναμπήκε στην διεκδίκηση του ματς με τον Τσάτσο ενώ έχασε αρκετές ευκαιρίες με τον Πέρο όποτε χρειάστηκε να κρατά το 2-1.

Παρά την πίεση που δέχτηκε ο Νικαγόρας κατάφερε στην κόντρα επίθεση με τον Γιάννη Μπίλλη να κάνει το 3-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Τζεβελεκίδης με βοηθούς τους Βέρροιο και Μαστρογιαννάκο.

Οι συνθέσεις

Nικαγόρας (Βασίλης Τσιλιώνης): Πέρος, Αλιμάρας (46' Tόρε), Κορκής, Φραζέσκος, Κοκκαλάκης Μ., Μπίλλης Ι., Στρατής, Αντωνούρης, Σαχλής (71' Σουλκόκα), Ανθούλης, Ζερβός.

Α.Ε Λέρου (Διαμαντής Τσάτσος): Ντασκαγιάννης, Ακογλάνης (46' Πλόχωρος Α.), Μπάκας, Καρπάθιος, Κορωναίος, Τσάτσος (85' Αράπης), Καραχάλιος, Καμπόσος, Φουντής (85' Σιφουνιός), Χατζησταμούλος (85' Παπαφώτης), Πάνος (75' Μεραμπελιώτης)