Εντυπωσιακή εμφάνιση και «τρίποντο» για την Δόξα κόντρα στον Κλεόβουλο
Αθλητισμός
09/04/2024

Εξαιρετική εμφάνιση απ’ την Δόξα Καρδάμαινας που επικράτησε με 5-1 του Κλεόβουλου Λίνδου για την 30η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας και έφτασε έτσι τους 41 βαθμούς στο πρωτάθλημα. Χατ τρικ απ’ τον Μάριο Ατσαλάκη ενώ από ένα γκολ πέτυχαν Ζερβός και Χατζηφούντας ενώ το γκολ της τιμής για τον Κλεόβουλο ήρθε από αυτογκόλ του Γιάννη Μποϊλή στις καθυστερήσεις.

Εικόνα

Στο 1ο λεπτό ο Μανώλης Χατζηφούντας έκανε το σουτ απ’ τα όρια της περιοχής με τον Διακογεωργίου να μπλοκάρει ενώ στο 3′ το σουτ του Τζελάι πέρασε ψηλά άουτ. Στο 5′ ο Αρφαράς ήταν αυτός που βρήκε χώρο έκανε το σουτ με τον Δημητρίεβιτς με να μπλοκάρει. Στο 16’ ο Χατζηπαναγιώτης πάτησε περιοχή δοκίμασε το διαγώνιο σουτ με τον Διακογεωργίου με δεύτερη προσπάθεια να μπλοκάρει.  Στο 19’ Ζερβός και Μανώλης Χατζηφούντας συνεργάστηκαν με το πλασέ του τελευταίου να κοντράρει στα σώματα και να καταλήγει κόρνερ.

Στο 21’ ήταν η σειρά του Κλεόβουλου να απειλήσει αλλά το σουτ του Διακογεωργίου ήταν αδύναμο με τον Δημητρίεβιτς να μπλοκάρει εύκολα. Στο 29’ ήρθε η μεγαλύτερη φάση στο ματς με τον Μουδάτσο να βρίσκεται σε θέση βολής αλλά το πλασέ του σε κενή εστία κόντραρε πάνω στον Χατζηπαναγιώτη με τους αμυντικούς στην συνέχεια να απομακρύνουν.

Στο 41’ απείλησε ξανά η Δόξα Καρδάμαινας με την εκτέλεση φάουλ του Ζερβού να περνά άουτ. Το γκολ για την Δόξα ήρθε ένα λεπτό μετά όταν ο Ζερβός δοκίμασε το σουτ ο Διακογεωργίου απομάκρυνε και στην επαναφορά ο Ατσαλάκης έκανε το 1-0. Στο 43’ ήρθε και το 2-0 για τους γηπεδούχους μετά την ωραία συνεργασία, Ζερβού, Χατζηπαναγιώτη και Ατσαλάκη με τον τελευταίο να σκοράρει ξανά για την ομάδα του.

Η Δόξα ήταν εντυπωσιακή στο φινάλε του ημιχρόνου και ο Μάκης Ζερβός με όμορφο πλασέ νίκησε τον Διακογεωργίου κάνοντας το 3-0 για την ομάδα του.

Με το καλημέρα στο δεύτερο μέρος η Δόξα απείλησε με το σουτ του Ζερβού να περνά πάνω απ’ τα δοκάρια του Διακογεωργίου. Στο 55’ ήρθε το 4-0 για την Δόξα Καρδάμαινας όταν μετά την σέντρα του Ζερβού ο Μανώλης Χατζηφούντας πάτησε καλά πήρε την κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα στην αριστερή γωνία του Διακογεωργίου. Η επόμενη καλή στιγμή ήρθε δέκα λεπτά μετά όταν το μακρινό σουτ του Χατζηφούντα πέρασε άουτ. Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά με τον Κλεόβουλο να απειλεί στο 72’ με τον Αρφαρά με τον Δημητρίεβιτς να μπλοκάρει το πλασέ του μέσα απ’ την περιοχή.

Στο 77΄ ο Μάριος Ατσαλάκης ήταν αυτός που ανέβασε και άλλο τον δείκτη του σκορ κάνοντας και χατ τρικ στην αναμέτρηση αφού πέρασε την μπάλα πάνω απ’ τον Διακογεωργίου για το 5-0.  Στο 81’ ο Αρέτογλου βγήκε σε θέση βολής απέναντι απ’ τον Δημητρίεβιτς με τον τερματοφύλακα της Δόξας να κρατά το 5-0. Στο φινάλε του ματς ο Γιάννης Μποϊλής άθελα του έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το τελικό 5-1.

Ο κορυφαίος

Εξαιρετική εμφάνιση απ’ τον Μάριο Ατσαλάκη που σκόραρε τρεις φορές για την ομάδα του βοηθώντας την να φτάσει σε αυτήν την εμφατική νίκη.

Στο ύψος του

Ο πρώτος σκόρερ της Α’ κατηγορίας, Μάκης Ζερβός σκόραρε και σήμερα ενώ ήταν ο δημιουργός στο γκολ του Χατζηφούντα.

Διαιτησία

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Μαστρογιαννάκος με βοηθούς τους Βέρροιο και Τζαμαλάκη.

Οι συνθέσεις

Δόξα Καρδάμαινας (Μανώλης Οικονόμου – Γιώργος Σταμάτης): Δημητρίεβιτς, Χατζηπαναγιώτης, Χατζηφούντας Χ., Παπαβασιλείου (84’ Πης Ρ.), Κορκής, Συνεσίου (73’ Χατζηαντωνίου), Κουρζής, Χατζηφούντας Μ. (84’ Ελευθερίου), Ζερβός, Ατσαλάκης (84’ Μπίλλης Ι.), Κάτση (67΄ Σπύρου).

Κλεόβουλος Λίνδου (Παναγιώτης Ζούνης): Διακογεωργίου, Δουκίσσης (75’ Λάμπης), Μακρυδημήτρης, Μουδάτσος (75’ Νταϊλάνι), Δημουλάς, Κορνάρος (71΄Αρέτογλου), Μυριαλλής Γ., Αρφαράς (75’ Γανωτάκης), Τζελάι, Διακογεωργίου, Μυριαλλής Μ. (71’ Κοτολάκου)

Ρεπορτάζ