Εικόνα

Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο στο ξεκίνημα της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ Κω να καταφέρνει να αιφνιδιάσει τους γηπεδούχους και να παίρνει προβάδισμα στο σκορ με τον Σώνο στο 25ο λεπτό του αγώνα. Η Δόξα προσπάθησε από πλάγια να βρει τον τρόπο να φέρει το παιχνίδι στα ίσια αλλά δεν κατάφερε με τον ΠΑΟΚ να πηγαίνει στα αποδυτήρια με το υπερ του 0-1.

Στο δεύτερο μέρος η Δόξα είχε απ’ την αρχή την κυκλοφορία και προσπάθησε με κινητήριο μοχλό τον Συνεσίου να ψάξει την ισοφάριση ωστόσο ο ΠΑΟΚ Κω είχε κλείσει καλά τους χώρους με τους “μελανόλευκους” για μεγάλο διάστημα να είναι αρκετά προβλέψιμοι ψάχνοντας να βρουν τον Ζερβό.

Στο 73’ τελικά η Δόξα Καρδάμαινας κατάφερε να φτάσει στο 1-1 με τον Μάκη Ζερβό που έφτασε έτσι τα 28 γκολ για φέτος ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Συνεσίου ήταν αυτός που έκανε το 2-1 γράφοντας το τελικό σκορ.

Ο κορυφαίος

Ο Συνεσίου οργάνωσε το παιχνίδι της Δόξας έψαξε αρκετές φορές με τις κάθετες του να βρει τον Ζερβό και ήταν αυτός που χάρισε τη νίκη στην ομάδα του.

Διαιτησία

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Φραγκιαδάκης με βοηθούς τους Στρατίκη και Μαρίνο.

Οι συνθέσεις

Δόξα Καρδάμαινας (Μανώλης Οικονόμου – Γιώργος Σταμάτης): Δημητρίεβιτς, Κορκής, Χατζηπαναγιώτης, Παπαβασιλείου, Χατζηφούντας Χ., Κουρζής, Κάτση (60’ Μποϊλής Μ.) (80’ λ.τ. Πης Ρ.) , Ατσαλάκης, Συνεσίου, Ζερβός, Χατζηφούντας Μ. 

ΠΑΟΚ Κω (Παναγιώτης Πηλιγκός): Κονταντώνης, Ραμόλλι, Καλιάμπος, Φονσέκα, Βαΐοπουλος, Μουτσομπέγκα, Ζήκος, Ψαρρής, Σώνο, Χιούσι, Αλεξούδης.