Με μεγάλη προσέλευση κόσμου η εκλογοαπολογιστική συνέλευση του Α.Σ "ΦΟΙΒΟΣ" Κω, στον Θερινό Ορφέα
Αθλητισμός
19/09/2021

Με ικανοποιητική συμμετοχή, πραγματοποιήθηκαν σήμερα το πρωί οι εκλογές στις τάξεις του Φοίβου Κω  στο θερινό κινηματογράφο «Ορφέα»για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου. Ο πρόεδρος του ΑΣ Φοίβος, Νίκος Μιμερίνης, επισήμανε στην κάμερα του kostv τις δράσεις και τις επιτυχίες του σωματείου, τους τελαυταίους 27 μήνες και δήλωσε ικανοποιημένος από την αύξηση των αθλητών στον ΦΟΙΒΟ, κατά 40%.

Ο κ.Μιμερίνης τόνισε πως σε μια δύσκολη περίοδο, έμεινε άσβεστη η φλόγα του αθλητισμού, δηλώνοντας ικανοποίηση για όσα , το σωματείο κατάφερε όλο αυτό το διάστημα. Αυξήθηκαν οι  αθλητές και  το προπονητικό team σε 8 τον αριθμό. Είμαστε από τα πρώτα σωματεία που μπήκαμε στο μητρώο ΓΓ Αθλητισμού, σημείωσε ο κ.Μιμερίνης ο οποίος τόνισε πως αναμένεται η  αθλητική αναγνώριση και της Τοξοβολίας από την ΓΓ Αθλητισμού.

Εν συντομία αναφέρθηκε στις συμμετοχές σε τουρνουά, την  οργάνωση  5 τουρνουά  3on 3,  στο γεγονός, ότι παρέμεινε η συνδρομή των μελών  σε χαμηλά επίπεδα, δόθηκαν 7 αθλητικές υποτροφίες σε παιδιά, που οι οικογένειες τους έχουν ανάγκη στήριξης, με στόχο να δοθούν σε όλους  ίσες ευκαιρίες  . Ο πρόεδρος του Φοίβου επεσήμανε πως η  ουσία είναι πως υπάρχει γενική αποδοχή του σωματείου, με  καλή οργάνωση και στέρεες βάσεις.

Στην τοξοβολία οργανώθηκε  το πρώτο διασυλλογικό πρωτάθλημα στην Κω  και αρχές του Οκτώβρη, θα πραγματοποιηθεί  ο 1ος πανελλήνιος αγώνας τοξοβολίας στο νησί που αναμένεται να συγκεντρώσει τα βλέμματα όλων όσων ασχολούνται με το άθλημα.

Τέλος ο κ. Μιμερίνης ευχαρίστησε όλα τα μέλη του Δ.Σ και τόνισε πως στο νέο ψηφοδέλτιο υπάρχει σημαντική ανανέωση μελών.

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ