Οι Κωνσταντίνος Χατζηεμμανούλ και Κάσι Ρέινολντς, μοιράζονται την εμπειρία τους από το Βαλκανικό Πρωτάθλημα στίβου Βετεράνων στην Κορυτσά
Αθλητισμός
22/09/2021

Για την πολύ καλή παρουσία του Φειδιππίδη στο πρόσφατο Βαλκανικό πρωτάθλημα στίβου Βετεράνων στην Κορυτσά της Αλβανίας, μίλησαν στο Kos Tv, οι αθλητές Κωνσταντίνος Χατζηεμμανουήλ και Κάσι Ρέινολτς, αλλά και ο πρόεδρος του συλλόγου Στέργος Χατζηστέργος. Εκπληκτική διοργάνωση και εμπειρία, με τον γιατρό και αθλητή του συλλόγου Γιώργο Χριστοφίδη να σώζει τη ζωή ενός κριτή των αγώνων.

Οι επιτυχίες του συλλόγου:

1.   Κωνσταντίνος Χατζηεμμανουήλ Α90: Κατέκτησε 4 Χρυσά Μετάλλια,  στα 100μ, στα 200μ  , στα 400μ και στο Μήκος.

2.   Κασσάνδρα Ντι  Ρέινολτνς  Λάντζιου Γ45: Κατέκτησε  2  Ασημένια μετάλλια,  στα 5000μ και  στην σκυταλοδρομία 4 Χ400μ.

3.   Γεώργιος Χριστοφίδης Α45:  Κατέκτησε το Χάλκινο μετάλλιο στην Σφυροβολία.

Ο Γιατρός του συλλόγου μας κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος του, έσωσε τη ζωή ενός ανθρώπου που εργαζόταν εκείνη τη στιγμή ως κριτής των αγώνων και ο οποίος έχασε τις αισθήσεις του και άμεσα ο Γιατρός μας  του παρείχε τις πολύτιμες ιατρικές υπηρεσίες του. Ο συνάνθρωπος μας διακομίστηκε στο νοσοκομείο και έχει ξεφύγει τον κίνδυνο για τη ζωή του.

4.   Ο Αθλητής μας Κωνσταντίνος Κατσαούνης  : Συνόδευσε την αποστολή της Εθνικής μας ομάδας ως Ειδικός Γραμματέας της ΟΕΒΑΣ.

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ