Κλιμάκιο παιδιάτρων θα επισκεφτεί τη Νίσυρο, το Σαββατοκύριακο 27&28 Μαΐου
Δωδεκάνησα
25/05/2023

Τo Σάββατο 27 & την Κυριακή 28 Μαΐου  θα επισκεφθεί το Δήμο Νισύρου ιατρικό κλιμάκιο 7 παιδιάτρων της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ελευθεροεπαγγελματιών Παιδιάτρων σε συνεργασία με την ΚΕΔΕ.

Η δράση αφορά στην πιλοτική οργάνωση εκστρατείας ενημέρωσης γονέων για τον εμβολιασμό των παιδιών τόσο για τον Covid, όσο και για άλλα σημαντικά παιδικά εμβόλια και θα υλοποιηθεί σε 10 μικρούς απομακρυσμένους Δήμους με περιορισμένη πρόσβαση σε παιδιάτρους και δομές υγείας.

Για την επίσκεψη του κλιμακίου παιδιάτρων στο νησί της Νισύρου, μιλάει σε τηλεφωνική επικοινωνία με το kos tv ο Δήμαρχος Χριστοφής Κορωναίος.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τo Σάββατο 27 & Κυριακή 28 Μαίου 2023 θα επισκεφθεί το Δήμο Νισύρου ιατρικό κλιμάκιο 7 παιδιάτρων της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ελευθεροεπαγγελματιών Παιδιάτρων σε συνεργασία με την ΚΕΔΕ.

Η δράση αφορά στην πιλοτική οργάνωση εκστρατείας ενημέρωσης γονέων για τον εμβολιασμό των παιδιών τόσο για τον Covid, όσο και για άλλα σημαντικά παιδικά εμβόλια (ΗPV, μηνιγγίτιδας τύπου Β, κ.α).

Η δράση θα υλοποιηθεί σε 10 μικρούς απομακρυσμένους Δήμους με περιορισμένη πρόσβαση σε παιδιάτρους και δομές υγείας (Αλόννησο, Αμοργό, Σφακιά, Νίσυρος, Ιθάκη, Ψαρά, Γορτυνία, Βόρεια Τζουμέρκα, Πρέσπες, Παρανέστι).

Το πρόγραμμα διαμορφώνεται ως εξής: Σάββατο 27/5 10.00-14.00 & 18.00-20.00 (Εξέταση & Εμβολιασμοί) Δημοτικός Ξενώνας και στις 21.00 Ομιλία Παιδιάτρων ( προαύλειο Δημοτικού Ξενώνα) Κυριακή 28/5 10.00-12.00 (Εξέταση & Εμβολιασμοί) Δημοτικός Ξενώνας

Οι Παιδίατροι της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ελευθεροεπαγγελματιών Παιδιάτρων σε συνεργασία με τον Δήμο Νισύρου παρακαλούν όσοι γονείς επιθυμούν να εμβολιάσουν τα παιδιά τους να στείλουν ένα αντίγραφο του βιβλιαρίου παιδιού (σελίδες εμβολίων) και την ηλικία του παιδιού στον ιατρό κ. Σπυρίδων Μαζάνη (κιν. 6932211322 email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ) έως την Τρίτη 23 Μαΐου 2023.

Ρεπορτάζ