Δρομολογείται το λιμενικό έργο ύψους 5,2 εκ ευρώ μετά την συνάντηση εργασίας του δημάρχου Λειψών Φ. Μάγγου με τον Υφυπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γ. Παππά
Δωδεκάνησα
13/07/2023

Την πρώτη επίσημη συνάντηση είχε εχθες ο δήμαρχος Λειψών με τον υφυπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννη Παππά. O Φώτης Μάγγος μίλησε στο Kos TV και αναφέρθηκε επιγραμματικά, σε όσα συζήτησε με τον Υφυπουργό, θέματα που αφορούν κυρίως το νησί των Λειψών, με κυριότερο αυτό που σχετίζεται με την Ανάπλαση της Χερσαίας Ζώνης Λιμένα του νησιού. Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Μάγγος αναφέρθηκε συνοπτικά  γστο περιεχόμενο της συνάντησης του με τον υφυπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Παππά και τόνισε χαρακτηριστικά ότι " Ο πρωθυπουργός ανταπέδωσε στα Δωδεκάνησα την τιμή που του έκαναν στις εκλογές του Ιουνίου, τοποθετώντας σε μια κρίσιμη και νευραλγική θέση για τα νησιά μας, τον πρώτο σε σταυρούς βουλευτή Δωδεκανήσου.

Από 'κει και πέρα να αξίζει να σημειωθεί ότι τέθηκαν όλα τα ανοικτά  ζητήματα για τα οποία υπάρχει συνεχής συνεργασία με το υπουργείο και τους Γενικούς Γραμματείς (νησιωτικής πολιτικής - λιμένων και λιμενικών υποδομών), όπως π.χ. το μεγάλο λιμενικό έργο των 5,2 εκ ευρώ και η Ανάπλαση της Χερσαίας Ζώνης Λιμένα Λειψών, καθώς και οι αναγκαίες θεσμικές παρεμβάσεις που πρέπει να δρομολογηθούν για την καλύτερη οργάνωση των υπηρεσιών, που προσφέρονται στους τουριστικούς λιμένες από τα δημοτικά λιμενικά ταμεία προς τα τουριστικά σκάφη. Κλείνοντας πρόσθεσε ότι οι προσδοκίες μας σε σχέση με το νέο υφυπουργό είναι υψηλές, και όχι άδικα, διότι όλα τα προηγούμενα χρόνια βρισκόταν δίπλα μας, σε όλες τις προσπάθειές μας και αυτό θα πράξει και τώρα."

Ρεπορτάζ