Ο Χρήστος Σταϊκούρας από την Κω στη Ρόδο: Ποιο σχολείο επισκέφθηκε
Δωδεκάνησα
17/08/2023

Μετά την Κω στη Ρόδο βρέθηκε με σκάφος ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Σταικούρας. Στο πρόγραμμα του είχε επίσκεψη στο Μουσικό Γυμνάσιο της Ρόδου αφού η εταιρεία με τις Κτιριακές Υποδομές είναι υπό την εποπτεία του.

Ανακοίνωση από τη διεύθυνση του σχολείου:

Μία ξαφνική επίσκεψη δεχθήκαμε από τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Σταϊκούρα Χρήστο, στην εποπτεία του οποίου ανήκει η εταιρεία ΚΤΥΠ ΑΕ (Κτιριακές Υποδομές) που χρηματοδοτεί και εποπτεύει το έργο στο Σχολείο μας. Το γραφείο του Υπουργού ειδοποίησε λίγες ώρες πριν, θέλοντας η επίσκεψη να είναι ουσιαστική.

Ο Υπουργός περιδιάβηκε τους χώρους του Σχολείου, έδειξε ενδιαφέρον για την πορεία του έργου (το οποίο προχωρά πολύ πιο γρήγορα από τους 12 μήνες που ο εργολάβος έχει υποχρέωση να το παραδόσει), και συνεχάρει για τις προσπάθειες και για όσα έχουν ήδη γίνει από τη Διεύθυνση του Σχολείου και τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο διευθυντής κ. Θεολόγος Χρήστος και οι υποδιευθυντές κ. Μπέλλος Παναγιώτης Λουκας και κ. Αναγνώστου Ιωάννης, ο μηχανικός από την ΚΤΥΠ και οι εργολάβοι του έργου.