Δωρεά Γιαννακόπουλου ένα γήπεδο μπάσκετ και 1.376 μπάλες στην Αστυπάλαια
Δωδεκάνησα
14/09/2023
Το γήπεδο μπάσκετ της Αστυπάλαιας απέκτησε νέα πνοή, μετά την ανακατασκευή του από το Ίδρυμα «Παύλος Γιαννακόπουλος». 

Μέσα από την ευγενική χορηγία του κοινωφελούς Ιδρύματος «Παύλος Γιαννακόπουλος», το γήπεδο καλαθοσφαίρισης του Γυμνασίου – Λυκείου της Αστυπάλαιας ανακατασκευάστηκε πλήρως.

 Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος βρέθηκε στην Αστυπάλαια, στα εγκαίνια του γηπέδου και στην ομιλία του τόνισε πως έμαθε ότι στο νησί ζουν
1.376 κάτοικοι και θα στείλει 1.376 μπάλες για να έχουν όλοι την ευκαιρία να αθλούνται.
 Παράλληλα, ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού υπογράμμισε: «Είναι ένα έργο, που εκτός από τους μαθητές και τις μαθήτριες, απευθύνεται σε όλους τους κατοίκους του νησιού που θέλουν να αθληθούν και εύχομαι πραγματικά να αναβαθμίσει την ποιότητα ζωής στο νησί».

Εξάλλου, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αναφέρθηκε στον Αργύρη Καμπούρη, ο οποίος έχει καταγωγή από την Αστυπάλαια και ευχήθηκε να βγει από αυτό το γήπεδο ένας νέος Καμπούρης, με τον αστερίσκο να παίζει στον Παναθηναϊκό.

 

«Στην προσπάθειά μας να μας βοηθήσει κάποιος να φτιάξουμε το γήπεδο του Γυμνασίου του νησιού μας, το Ίδρυμα Παύλος Γιαννακόπουλος ανταποκρίθηκε αμέσως και σε χρόνο-ρεκόρ διεκπεραίωσαν την ανακατασκευή του γηπέδου του σχολείου μας, έτσι ώστε με την έναρξη της φετινής χρονιάς ήταν έτοιμο και για αυτό είμαστε ευγνώμονες», τόνισε ο Δήμαρχος Αστυπάλαιας, Νικόλαος Κομηνέας.

Το νέο γήπεδο στην Αστυπάλαια.