ΡΟΔΟΣ Ι Aλ. Κολιάδης: Δεν θα χρειαστώ περίοδο χάριτος, δεν υπολογίζω το πολιτικό κόστος. Θα προχωρήσω στις τομές που έχει ανάγκη η πόλη
Δωδεκάνησα
17/10/2023

Την πρώτη του συνέντευξη Τύπου έδωσε σήμερα το μεσημέρι ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Ρόδου,  Αλέξανδρος Κολιάδης, όπου περιέγραψε τις βασικές αρχές με τις οποίες θα διοικήσει τον Δήμο Ρόδου, από 1ης Ιανουαρίου 2024, οπότε η νέα δημοτική αρχή θα αναλάβει καθήκοντα.

Απαντώντας σε ερώτηση του RV, ο Αλέξανδρος Κολιάδης είπε ότι δεν τον ενδιαφέρει η επανεκλογή του σε πέντε χρόνια από τώρα, ότι αδιαφορεί για το πολιτικό κόστος και ότι είναι αποφασισμένος να προχωρήσει σε όλες εκείνες τις τομές που απαιτούνται για να γίνει η πόλη της Ρόδου – την οποία χαρακτήρισε απάνθρωπη – προκειμένου να γίνουν όλα εκείνα που εδώ και δεκαετίες αποτελούν ζητούμενο, ζητήματα που προηγούμενες δημοτικές αρχές δεν μπόρεσαν να αντιμετωπίσουν.

Δήλωσε επίσης έτοιμος να αναλάβει την ευθύνη που του ανέθεσαν οι πολίτες με την ψήφο τους, τονίζοντας μάλιστα ότι δεν θα χρειαστεί  περίοδο χάριτος, καθώς θα ξεκινήσει αμέσως τη δουλειά.

realvoice.gr