Πάνω από 7.000 λαθρομετανάστες μόνο από τη Ρόδο έχουν μεταφερθεί σε Αττική, Κω και Λέρο!
Δωδεκάνησα
05/11/2023

Ανεξέλεγκτα τα κύματα των αλλοδαπών που αποβιβάζονται στις ελληνικές ακτές

 

Απερίγραπτη η κατάσταση με τους αλλοδαπούς μουσουλμάνους στη Ρόδο η οποία από τουριστικό νησί εξελίσσεται σιγά αλλά σταθερά σε κόμβο παράνομης μετανάστευσης.

Οι αλλοδαποί που καταφτάνουν καθημερινά στο νησί απαιτούν με τη σειρά τους την άμεση μεταφορά τους στην Αττική και μάλιστα εχθές, 400 από αυτούς,  προχώρησαν και σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Ρόδου φωνάζοντας διάφορα  συνθήματα στη γλώσσα τους.

Τόσο το Πάρκο του «Θέρμαι», όσο και το πάρκο που βρίσκεται δίπλα από το κεντρικό ταχυδρομείο της Ρόδου, στην καρδιά της Ρόδου δηλαδή, έχουν καταληφθεί από δεκάδες ίσως και εκατοντάδες αλλοδαπούς μουσουλμάνους μετανάστες, οι οποίοι έχουν αποβιβαστεί στη Ρόδο τις τελευταίες ημέρες.

 

Η κατάσταση της διάλυσης που επικρατεί  στην ασφάλεια των συνόρων είναι τέτοια ώστε μόνο το τελευταίο τρίμηνο από τον Αύγουστο έως το τέλος Οκτωβρίου, έχουν μεταφερθεί σε Κω, Λέρο αλλά και Αθήνα συνολικά 7.000 μουσουλμάνοι αλλοδαποί, ενώ μόνο την τελευταία εβδομάδα μεταφέρθηκαν επιπλέον 400 άτομα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη!

 

 

 

 

 
Ρεπορτάζ