Μιχάλης Διακομιχάλης: Η παρανομία του Δήμου Νισύρου βασιλεύει!
Δωδεκάνησα
24/11/2023

Αξιότιμοι κ.κ. Υπηρέτες του Ελληνικού Δημοσίου και της Κοινωνίας

Θα ξεκινήσω την επιστολή μου καταθέτωντας σας τη βαθιά  μου απογοήτευση για τον τρόπο αντιμετώπισης ενός τόσο σοβαρού θέματος όπως είναι η Δημόσια Υγεία και η Προστασία του Περιβάλλοντος.

Η αλήθεια είναι ότι έχω κουραστεί να ασχολούμαι και δεν γνωρίζω ποια άλλη ενέργεια θα έπρεπε να κάνω ως Έλλην πολίτης, Δημότης Νισύρου και Πανεπιστημιακός δάσκαλος.

Αν ανατρέξετε στα αρχεία σας θα διαπιστώσετε ότι το θέμα αυτό ξεκίνησε τον Αύγουστο του 2016. Έκτοτε, παρά τις έγγραφες επιπλήξεις, παρά τις προτάσεις για ποινική δίωξη του Δημάρχου, παρά τις αυτοψίες, παρά όλες τις απαντήσεις σας ότι θα επιληφθείτε του θέματος, και παρά τις επανειλημμένες νέες καταγγελίες μου, ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ μέχρι και σήμερα (κυριολεκτικά), 23 Νοεμβρίου 2023, να λειτουργεί ο ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ αυτοσχέδιος βόθρος που έστησε ο Δήμος Νισύρου, σε ιδιοκτησία της ΔΕΗ, σε απόσταση μόλις 70 μέτρων από το σπίτι μου, έργο που στερείται άδειας, μελέτης, έγκρισης λειτουργίας.

Σας επισυνάπτω σημερινές φωτογραφίες και βίντεο. Ειλικρινά δεν γνωρίζω τι άλλο θα πρέπει να κάνει ένας συνεπέστατος Έλληνας φορολογούμενος, όταν επί οκτώ χρόνια, δεν μπορεί να διάγει μέρος της ζωής του με ανθρώπινες συνθήκες αλλά να αναγκάζεται να αναπνέει την την αποκρουστική μπόχα και δυσοσμία που αναδύεται από μια επικίνδυνη πηγή ρύπανσης και μόλυνσης για την ανθρώπινη υγεία και το περιβάλλον.

Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας και ευελπιστώ σε μια αποτελεσματική παρέμβαση σας.

 

Με τιμή

Μιχάλης Διακομιχάλης

Καθηγητής Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδας..

Φωτογραφίες