Με μεγάλη συμμετοχή η απολογιστική γενική συνέλευση των ιδιοκτητών Ταξί Κω
Δωδεκάνησα
21/01/2024

Απολογιστική ήταν η γενική συνέλευση των ιδιοκτητών Ταξί της Κω στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου παράρτημα Κω. Ο πρόεδρος Μανώλης Κίννας, αφού διεπίστωσε την απαραίτητη απαρτία και ανέμενε να γεμίσει η αίθουσα και με τους τελευταίους συναδέλφους που αφίχθησαν με καθυστέρηση αρκετών λεπτών, προέβη στην εισήγησή του και καλωσόρισε δύο νέα μέλη στον σύνδεσμο ιδιοκτητών Ταξί καθώς πλέον ο σύνδεσμος αριθμεί 102 μέλη!

Στην γενική συνέλευση τέθηκαν επί τάπητος και συζητήθηκαν όλα τα τρέχοντα θέματα του κλάδου, οι προκλήσεις, οι ανταγωνιστές των ταξί που κατά καιρούς, ανταγωνίζονται αθέμιτα τους αδειοδοτημένους αυτοκινητιστές, ενώ ο πρόεδρος κ. Κιννας, αναφέρθηκε και στο μείζον ζήτημα των συγκοινωνιών ειδικά τους θερινούς μήνες, όπου οι ταξιτζήδες σηκώνουν δυσανάλογο φορτίο λόγω ελλείψεως δρομολογίων από την πλευρά του ΚΤΕΛ και της δημοτικής αστικής συγκοινωνίας!

Αξίζει να σημειωθεί ακόμη ότι η οργάνωση και η καλύτερη λειτουργία των ωραρίων το χειμώνα με προκαθορισμένες βάρδιες για την εξυπηρέτηση των πολιτών καθώς και ζητήματα που σχετίζονται με την φορολογία από το κράτος και τα νέα ηλεκτρονικά μηχανήματα pos που είναι πλέον υποχρεωτικά στα ταξί απασχόλησαν επίσης την γενική συνέλευση.

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ