Η εκδήλωση των επαγγελματιών αισθητικών Δωδεκανήσου και Κυκλάδων
Δωδεκάνησα
31/01/2024

Το Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2024 στο Επιμελητήριο Δωδεκανήσου στη Ρόδο πραγματοποιήθηκε Επιστημονική Ημερίδα και κοπή πίτας του Συλλόγου Επαγγελματιών Αισθητικών Δωδεκανήσου και Κυκλάδων (ΣΕΠΑΔΩΚΥ) ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ.

Επίσημη προσκεκλημένη και ομιλήτρια ήταν η κα Βάλια Κεφαλά, καθηγήτρια Αισθητικής του Τμήματος Βιοϊατρικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, κοσμήτορας Σχολής Επιστημών Υγείας και Πρόνοιας ΠΑΔΑ, διευθύντρια εργαστηρίου Δερματολογίας-Αισθητικής-Εφαρμογών LASER, πρόεδρος Ελληνικής Επιστημονικής Εταιρείας Αισθητικής, την οποία ο Σύλλογος ΣΕΠΑΔΩΚΥ ευχαριστεί για την αποδοχή της πρόσκλησης και για την πολύ ενδιαφέρουσα ομιλία της.

Ο Σύλλογος ευχαριστεί:
1) Τον κ. Ιωάννη Πάππου, πρόεδρο του Επιμελητηρίου Δωδ/σου για την ηθική, τεχνολογική και οικονομική στήριξη για την επιτυχία αυτής της επιστημονικής ημερίδας και της εκδήλωσης κοπής της πίτας.

2) Τις εταιρείες PANTIMELESS, QS Professional, MEDIDROPS -LUMINAR, FMED, KBS MEDICAL, DERMALOGICA HELLAS, για την ενημέρωση των μελών του Συλλόγου στις νέες τεχνολογίες και θεραπείες Αισθητικής και

3) Τον κ. Ιωάννη Γαλάνη, πρόεδρο Πανελληνίου Συνδέσμου Αντιπροσώπων Μηχανημάτων Καλλυντικών Αισθητικής (ΠΣΑΜΚΑ).