Συνάντηση του Προέδρου της DODEKANISOS SEAWΑYS Χρήστου Σπανού με το Βουλευτή Σάμου Χριστόδουλο Στεφανάδη για την εξυπηρέτηση Σάμου, Ικαρίας, Φούρνων
Δωδεκάνησα
08/02/2024

Από τη DODEKANISOS SEAWΑYS εκδόθηκε το παρακάτω δελτίο τύπου:

Σήμερα, Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2024, ο πρόεδρος της εταιρείας μας, Σπανός Χρήστος, συναντήθηκε με τον Βουλευτή Ν. ΣάμουΣτεφανάδη Χριστόδουλο, προκειμένου να συζητήσουν καίρια ζητήματα που αφορούν τα νησιά μας και ειδικότερα της Σάμου, της Ικαρίας, των Φούρνων και της Θύμαινας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, αναφέρθηκε το φλέγον ζήτημα που αντιμετωπίζουν οι επισκέπτες των νησιών σχετικά με τα δρομολόγια, τα οποία ακόμη δεν έχουν ανακοινωθεί, γεγονός που οδηγεί τους επισκέπτες να αναζητούν άλλους προορισμούς.

Τονίστηκε ιδιαίτερα η ανάγκη για την ετήσια λειτουργία ταχυπλόου από το Πυθαγόρειο, όπως ακριβώς γίνεται και στα νησιά της Δωδεκανήσου, και η προσθήκη της Θύμαινας στον χάρτη των δρομολογίων της εταιρείας μας.

Επίσης, κρίθηκε σημαντική η προετοιμασία του όρμου του Μαραθόκαμπου προκειμένου να καταστεί δυνατή η ενσωμάτωσή του στα καλοκαιρινά δρομολόγια του Ταχυπλόου.

Τέλος, ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στο ζήτημα της τροποποίησης του πρωινού ωραρίου των αεροπορικών πτήσεων και των ταχυπλόων, με στόχο τη βελτίωση της εξυπηρέτησης όλων των νησιών με ακόμα καλύτερες ανταποκρίσεις.