Καταγγελία για ''bullying'' σε μαθητές στο Λύκειο Αντιμάχειας
Κοινωνικά
26/11/2021

Ένα σοβαρό περιστατικό ενδοσχολικής βίας σημειώθηκε τις προηγούμενες ημέρες στο Λύκειο Αντιμάχειας, σύμφωνα με καταγγελία γονέων στην εφημερίδα ''Βήμα της Κω'', με αποτέλεσμα ένας μαθητής να οδηγηθεί στο νοσοκομείο με ελαφρά αμνησία (ευτυχώς τώρα είναι καλά στην υγεία του).

 Οι γονείς αναφέρουν ότι ο “δράστης” του συγκεκριμένου περιστατικού, δημιουργεί συχνά προβλήματα στο σχολείο, με αποτέλεσμα να φοβούνται  τα παιδιά να πάνε στο σχολείο, αλλά και οι ίδιοι να ανησυχούν μην συμβεί κάτι σοβαρότερο.

Οι ίδιοι έχουν ενημερώσει τόσο τον Διευθυντή του σχολείου, όσο και την Αστυνομία, ζητώντας να παρθούν άμεσα μέτρα, για να μην θρηνήσουμε κάποιο θύμα.

Σε επικοινωνία της γνωστής τοπικής μας εφημερίδας με τον Διευθυντή του Σχολείου κ. Σημαντηράκη, αναφέρθηκε ότι πανελλαδικά, υπάρχει έξαρση των περιστατικών βίας στα σχολεία μέσα στην πανδημία. Ο ίδιος ο διευθυντής είναι γνώστης του συγκεκριμένου περιστατικού, καθώς έχει γίνει επίσημη καταγγελία και περιμένει να επιστρέψει στο σχολείο (απουσιάζει) ο φερόμενος ως δράστης, για να απολογηθεί και να υποστεί τις ανάλογες συνέπειες.

Ο κ.Σημαντηράκης, πάντως, αρνήθηκε τις καταγγελίες, ότι ο δράστης έχει εμπλακεί και σε άλλα περιστατικά, τονίζοντας ότι όποιος σηκώνει χέρι σε μαθητές, θα φεύγει από το σχολείο.

 

Πηγή: vimatisko.gr