Η δουλεία του ψήστη είναι μοναδική καθώς με μαστοριά αναδεικνύει τις γεύσεις των κρεατικών κάθε είδους.
Το ψητό στα κάρβουνα αφήνει ελάχιστους ασυγκίνητους αλλά η επιτυχία του δεν είναι απλή υπόθεση… Κρύβει μαεστρία…
Πολλά τα μυστικά του ψησίματος που ξεκινούν από τη στιγμή που μπαίνει η σχάρα στη φωτιά μέχρι την ώρα του σερβιρίσματος στο πιάτο.
Λίγα μόνο απ’ αυτά μπορείτε να μάθετε από πεπειραμένους ψήστες του νησιού μας στο video που ακολουθεί.
Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ