Περήφανος ο Δήμαρχος Κω για την εικονική, eco-friendly, ξενοδοχειακή μονάδα ''Middle Earth Resort'' των μαθητών του ΓΕ.Λ Αντιμάχειας
Κοινωνικά
22/03/2022

Το Δήμαρχο Κω, Θεοδόση Νικηταρά, επισκέφθηκε σήμερα το πρωί στο Δημοτικό Μέγαρο ομάδα μαθητών της Α’ Τάξης του ΓΕ.Λ Αντιμάχειας με τους υπεύθυνους καθηγητές τους, ώστε να παρουσιάσουν το καινοτόμο πρόγραμμα που δημιούργησαν, μέσα από τη συμμετοχή τους στα Προγράμματα Junior Achievement  και ENVOLVE.

Πρόκειται για το μεγαλόπνοο project μιας εικονικής ξενοδοχειακής μονάδας, με τον διακριτικό τίτλο ‘’Middle Earth Resort’’, μιας eco-friendly επιχείρησης, με σεβασμό στο περιβάλλον και στον Κωακό τόπο. Πρόκειται για μια ξενοδοχειακή μονάδα αποτελούμενη από υπόσκαφους οικίσμους δυναμικότητας συνολικά 50 ατόμων, η κατασκευή της οποίας βασίζεται μόνο σε φυσικά υλικά όπως το ξύλο, η πέτρα, το χώμα, διαθέτει πισίνες που λειτουργούν με γεωτρήσεις ενώ έχει μηδενικό οικολογικό αποτύπωμα λόγω του βιοκλιματικού σχεδιασμού του.

Ο Δήμαρχος εξέφρασε την υπερηφάνειά του για το εγχείρημα των νεαρών μαθητών ενώ εκείνοι, από τη μεριά τους, τον ενημέρωσαν μέσα από πρόγραμμα προβολής εικόνων για τις τεχνικές και οικονομικές λεπτομέρειες του έργου.

Σημειώνεται ότι το ΓΕΛ Αντιμάχειας, έχει επιλεγεί να συμμετέχει στο Διεθνές Οικονομικό Forum στους Δελφούς  6-9 Απριλίου 2022.

 

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ