Τέσσερις στις τέσσερις προκηρύξεις ιατρικού προσωπικού, βγήκαν άγονες στο νοσοκομείο της Κω!
Κοινωνικά
04/10/2022
Αναμένεται νέος παθολόγος με απόσπαση, την επόμενη εβδομάδα

Τον καθιερωμένο αγιασμό πραγματοποίησε σήμερα το πρωί, η διοίκηση του νοσοκομείου της Κω.Τον αγιασμό τέλεσε ο Αρχιμανδρίτης π. Νεκτάριος Χάσικος, από την Παναγία Φανερωμένη.

Αμέσως μετά, ο διοικητής του νοσοκομείου Κω Σταμάτης Βασιλειάδης, αναφέρθηκε στη στελεχιακό δυναμικό του νοσοκομείου, το οποίο αγγίζει σχεδόν το 100% όσον αφορά στο διοικητικό και νοσηλευτικό προσωπικό, με μόνιμη «πληγή» την έλλειψη  ιατρικού προσωπικού, κυρίως στην παθολογική κλινική.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του διοικητή του νοσοκομείου, αναμένονται, νέος παθολόγος με απόσπαση από το νοσοκομείο Σύρου, η αποδοχή της θέσης οδοντιάτρου από τη λίστα του υπουργείου που έχει αναρτηθεί, ενώ όσον αφορά αφορά στις προκηρύξεις θέσεων ιατρικού προσωπικού, βγήκαν τέσσερις στις τέσσερις άγονες και θα επαναπροκηρυχθούν άμεσα.

Ερωτηθείς για το πότε θα μετεγκατασταθεί το ΕΚΑΒ στο Πλατάνι, υπογράμμισε, πως οι διαδικασίες από πλευράς διοίκησης του νοσοκομείου έχουν ολοκληρωθεί και αναμένονται οι ανάλογες ενέργειες,  από την κεντρική διοίκηση του ΕΚΑΒ.

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ