Πρέμιερα για τις εκδηλώσεις αφιερωμένες στην οικογένεια από την Μητρόπολη, την Αστική Εταιρεία και τον Σύλλογο Πολυτέκνων
Κοινωνικά
08/01/2023

Πρεμιέρα σήμερα, για τις  εκδηλώσεις αφιερωμένες στην οικογένεια, σε συνδιοργάνωση  της Αστικής εταιρείας  "ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ" σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Κώου και Νισύρου και τον Συλλογο Πολυτεκνων Κω Νισύρου .

Μια πρωτοβουλία που έρχεται να τιμήσει  την Οικογένεια και για αυτό αποφασίσθηκε η ανακήρυξη  του μήνα Γενάρη του 2023 να είναι αφιερωμένος στην Οικογένεια με σειρά εκδηλώσεων.

Η σημερινή πρεμιέρα έγινε με την παρουσίαση του βιβλίου της Χρύσας Αλεξάκη με τίτλο " Η ΣΚΑΚΙΕΡΑ ΕΝΟΣ ΓΑΜΟΥ" ,  στο Λαογραφικό Μουσείο με μια  δημόσια συζήτηση  για τον Γάμο και την Πατρότητα. Την εκδήλωση χαιρέτισε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κωου και Νισύρου, ο δήμαρχος Κω Θεοδόσης Νικηταράς, η πρόεδρος του συλλόγου πολυτέκνων κ.Δρόσου, με ομιλητές,  τον συγγραφέα,  Δρ Αθανάσιο Μουστάκη, ο Δρ Δημήτριο Κ. Γερούκαλη, ιατρό ψυχίατρο και φυσικά τη συγγραφέα κ. Χρύσα Αλεξάκη.

Την εκδήλωση συντόνιζε η κυρία Διονυσία Τελλή Τσιμισίρη, Πρόεδρος Δ.Σ.Κω και Δ.Σ.Α.Ε

 

Ακολουθούν οι κάτωθι εκδηλώσεις:

Κυριακή, 15 Ιανουαρίου, 2023, ώρα 6μ.μ., αίθουσα πρ.Εβραϊκής Συναγωγής.

Εκδήλωση, δημόσια συζήτηση με θέμα Οικογένεια, Εφηβεία, Βία. Ομιλητές η κυρία Άντα Καφασαρη, Επιμελήτρια Ανηλίκων και ο Δρ Δημήτριος Κ.Γερουκαλης, ιατρός ψυχίατρος. Συντονιστής ο κύριος Νικηφόρος Φαρκωνας, κοινωνιολόγος. 

Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου, 2023, ώρα 6μ.μ., αίθουσα ΧΑΝΙ.

Εγκαίνια εκθευσης Αγιογυραφιας παιδιών πολύτεκνων οικογενειών, με τίτλο ΠΡΟΣΕΓΓΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΙΕΡΟ. 

Η έκθεση θα παραμείνει ανοικτή για το κοινό Σάββατο, 21 Ιανουαρίου και Κυριακή, 22 Ιανουαρίου.

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ