Ομαλά εξελίσσεται η εκλογική διαδικασία στην Κω
Κοινωνικά
25/06/2023

Ομαλά εξελίσσεται η εκλογική  διαδικασία στην Κω , με εξαίρεση κάποια προβλήματα που δημιουργήθηκαν από απουσίες μελών των εφορευτικών επιτροπών, που  ξεπέρασαν το 50% και το γεγονός  ότι στα εκλογικα  τμήματα δεν είχαν φροντίσει να δοθεί ούτε νερό, με αποτέλεσμα να βλέπουμε στελέχη κομμάτων να πηγαίνουν οι ίδιοι νερό και σάντουϊτς σε όσους εργάζονται στα εκλογικά τμήματα.

Το εκλογικό του δικαίωμα άσκησε και ο δήμαρχος Κω θεοδόσης Νικηταράς στο Ασφενδιού, στο δημοτικό σχολείο Ζηπαρίου,  ο οποίος τόνισε πως όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα θα πρέπει η κυβέρνηση να ενσκήψει στην ενδυνάμωση της τοπικής αυτοδιοίκησης .

Επίσης η υποψήφια βουλευτής του ΚΚΕ Κική Μακρή τόνισε πως ο κόσμος  πρέπει να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην πολιτική δύναμη που θα σταθεί δίπλα του την επόμενη μέρα για να αντιμετωπίσει τα αυξανόμενα προβλήματα της ζωής του. 

Ο φακός του kostv συνάντησε την Μαρία Ψύρη πρόεδρο της Τ.Ο  Κω της ΝΔ, η οποία μαζί με στελέχη του κόμματος, που  περιόδευσαν σε εκλογικά τμηματα της Κω, για να μοιράσουν νερά και σάντουϊτς  στους εργαζόμενους στα εκλογικά τμήματα.

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ