Ανέβηκε το επίπεδο ασφαλείας στην Κω
Κοινωνικά
06/08/2023

Ανέβηκε το επίπεδο ασφαλείας στην Κω.

Η τοπική Αστυνομία στο νησί μας κατάφερε τους τελευταίους μήνες να αυξήσει το επίπεδο ασφαλείας των κατοίκων με δράσεις που απέδωσαν καρπούς και έφεραν σημαντικά αποτελέσματα για την αύξηση του επιπέδου ασφαλείας στο νησί μας.

Οι δράσεις βασίστηκαν ιδίως στα " χτυπήματα " που δέχτηκε η μάστιγα των Ναρκωτικών με τις εξιχνιάσεις των μεγάλων υποθέσεων τους τελευταίους μήνες ιδιαίτερα. Επίσης δόθηκε μεγάλη έμφαση στην εμφανή Αστυνόμευση από την Τροχαία της Κω, την Ομάδα ΔΙΑΣ και την ΟΠΚΕ. Οι συνεχείς έλεγχοι σε όλο το οδικό δίκτυο του νησιού από πλευράς των ανδρών της Τροχαίας είναι καθοριστικής σημασίας τόσο στον τομέα της αποφυγής των επικίνδυνων τροχονομικων παραβάσεων όσο και στον τομέα της πρόληψης. Η εμφανής Αστυνόμευση έδωσε λύσεις κι έτσι οι πολίτες αισθάνονται περισσότερη ασφάλεια για να κοιμούνται πιο ήσυχα στα σπιτικά τους.

Η παρουσία της ΔΙΑΣ και της ΟΠΚΕ στην περιφέρεια η οποία φτάνει μέχρι και την Κέφαλο και γίνεται πλέον όλο και περισσότερο αισθητή σε όλους τους κατοίκους των χωριών μας είναι το μεγάλο όφελος ιδίως για τους καλοκαιρινους μήνες μιας και βρισκόμαστε στην κορύφωση του Τουρισμού.

Η Κως είναι ένας πανέμορφος προορισμός και η τοπική Αστυνομία στέκεται ψηλά ανεβάζοντας το επίπεδο ασφαλείας για όλους μας.