Ανακοίνωση των Lions Κω για το περιστατικό με την εξαφάνιση εξαρτήματος από το νοσοκομείο
Κοινωνικά
24/01/2024

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Σήμερα το πρωί πραγματοποιήθηκε έκτακτη συνάντηση της Διοίκησης του Νοσοκομείου Κω με την Πρόεδρο  της λέσχης Lions Κω « Ο Ιπποκράτης» Ειρήνη Χατζηχριστοφή και αντιπροσωπεία μελών της λέσχης μας , παρουσία της Κυβερνήτου του Θ117Α Νοτίου Ελλάδος & Νήσων Μαρίας Πολίτου.

Η έκτακτη συνάντηση πραγματοποιήθηκε κατόπιν αιτήματος της Προέδρου μετά από περιστατικό που αφορούσε την απώλεια εξαρτήματος της Ουρολογικής Κλινικής (Ενδοσκοπικός Μηχανισμός Γερμανικού Οίκου KARL STORZ ENDOSKOP – σετ διπολικής ρεζεκτοσκόπησης TURIS) το οποίο είχε παραχωρηθεί από την λέσχη μας στο Νοσοκομείο Κω τον Μάιο της περασμένης χρονιάς.

Στην συνάντηση συμμετείχαν : ο Διοικητής του Νοσοκομείου Κω     κ. Σταμάτης Βασιλειάδης, ο Υποδιοικητής – Εκπρόσωπος Τύπου      κ. Ηλίας Χρυσόπουλος και αντιπροσωπεία της λέσχης Lions Κω (Βίκυ Φλάσκου, Γιώργος Σταμόγλου, Μάνος Κουλιάς  Αλέξανδρος Μενασέ)

Μοναδικό θέμα της συνάντησης ήταν η απώλεια του εξαρτήματος. Ζητήθηκαν εξηγήσεις για το περιστατικό. Η Διοίκηση δεσμεύτηκε να το αντικαταστήσει άμεσα και εφόσον παραληφθεί να γίνει εκχώρηση της κυριότητας,  με σχετικό πρακτικό , στην λέσχη Lions Κω            « Ο Ιπποκράτης».

Η λέσχη μας θα επανέλθει με νέο Δελτίο Τύπου μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία παραλαβής και εκχώρησης.

 

 

H Γραμματέας

Αρετή Φλωροπούλου