Ευχές στον απερχόμενο και στον νέο Διοικητή της 8Ο ΑΔΤΕ
Κοινωνικά
14/03/2024

Αμέσως μετά την επίσημη τελετή παράδοσης παραλαβής της 80 ΑΔΤΕ, παρατέθηκε δεξίωση προς τιμήν του απερχόμενου διοικητή της 80 ΑΔΤΕ Ταξίαρχου Αριστείδη Καβαρλίγκου στην Λέσχη Αξιωματικών Κω, όπου παρευρέθηκαν σύσσωμες οι τοπικές αρχές, εκπρόσωποι  των ενόπλων δυνάμεων και απλοί  πολίτες που θέλησαν να αποχαιρετίσουν έναν φίλο της Κω. Τον Αριστείδη Καβαρλίγκο. 

Τις δικές τους ευχές , έδωσαν  ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κώου και Νισύρου κκ.Ναθαναήλ ,ο δήμαρχος Κω θεοδόσης Νικηταράς , η έπαρχος Κω Νισύρου Ντίνα Σβύνου , ο αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Χαράλαμπος Ναβροζίδης  και η πρόεδρος του ΒΑΚΟΥΦ Κω κ. Ελβάν Κοτζαογλάν  οι οποίοι αναφέρθηκαν στην άριστη συνεργασία που  υπήρξε σε όλα τα επίπεδα με τον ταξίαρχο κ.Αριστείδη Καβαρλίγκο  υπογραμμίζοντας την προσφορά του τόσο στην 80 ΑΔΤΕ όσο και στην κοινωνία.

Στον νέο διοικητή της 80 ΑΔΤΕ Παύλο Ανδρικόπουλο ευχήθηκαν καλή θητεία και δύναμη στα νέα αυξημένα καθήκοντα της διοίκησης της 80 ΑΔΤΕ, με την ευχή όλων, να υπάρξει μία επιτυχημένη και παραγωγική θητεία για την εξυπηρέτηση του κοινωνικού συνόλου προσβλέποντας  σε μία άψογη και γόνιμη συνεργασία προς όφελος  της κοινωνίας και της πατρίδας.

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ