Έλλη Καρανίκα Διευθ. Ιατρικής Υπηρ. Νοσοκομείου Κω :75 εμβόλια Covid έρχονται σήμερα το απόγευμα συνοδεία στρατού ενώ αύριο στις 9:00 π.μ ξεκινούν οι εμβολιασμοί στους υγειονομικούς
Κοινωνικά
12/01/2021

75 εμβόλια Covid έρχονται σήμερα το απόγευμα με την πτήση της sky express συνοδεία στρατού για να παραδοθούν στο φαρμακείο του Γενικού Νοσοκομείου Κω όπου θα αποθηκευτούν σε ειδικό χώρο.  

Αύριο στις 9:00 π.μ ξεκινούν οι εμβολιασμοί στους υγειονομικούς  όπως τονίζει η  κ. Έλλη Καρανίκα Διευθύντρια Ιατρικής Υπηρεσίας Νοσοκομείου Κω η οποία όπως δήλωσε θα είναι η πρώτη που θα εμβολιαστεί.

Προτεραιότητές του εμβολιαστικού σχεδιασμού είναι τα άτομα που μάχονται στην πρώτη γραμμή κατά της πανδημίας, τα πλέον ευάλωτα άτομα, τα άτομα με τη μεγαλύτερη κοινωνική αλληλεπίδραση , με στόχο εκείνο το ποσοστό εμβολιασμένων ατόμων που θα μας επιτρέψει να μιλήσουμε για ανοσία του πληθυσμού και συνεπώς για αναγέννηση της κοινωνίας και αναθέρμανση της οικονομίας.

Απαντήσεις για τα όσα ακούγονται για τον εμβολιασμό, μας  δίνει η κ. Καρανίκα , ώστε γνωρίζουμε κάποια πράγματα, και  να ξέρουμε τι είναι αυτό που θα μπει στον οργανισμό μας και πώς θα βοηθήσει τη φυσική μας άμυνα ώστε να τα βγάλει πέρα με τον κορωνοϊό, 

 

Ρεπορτάζ