Εθιμοτυπική επίσκεψη του Αρχηγού του Λιμενικού Σώματος-ΕΛ.ΑΚΤ Θεόδωρου Κλιάρη στον Δήμαρχο Κω
Κοινωνικά
17/06/2021

Μετά την Κάλυμνο, την Κω επισκέφθηκε ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής Αντιναύαρχος Λ.Σ. Κλιάρης Θεόδωρος, για υπηρεσιακή επίσκεψη. Ο αρχηγός του ΛΣ, επσικέφθηκε εθιμοτυπικά τον δήμαρχο Κω , στο γραφείο του, συνοδευόμενος από στελέχη του Λιμενικού Σώματος.

Ο δήμαρχος Κω, τόνισε την άριστη σχέση του δήμου και του Λιμενικού Ταμείου με τη διοίκηση του Λιμενικού Σώματος στο νησί μας, λέγοντας πως θα πρέπει να είναι περήφανος  για τους ανθρώπους που διοικούν το Λιμενικό Σώμα στην Κω.

Από πλευράς του ο αρχηγός  του Λιμενικού Σώματος Κλιάρης θεόδωρος, επεσήμανε πως τα λόγια του δημάρχου αποτελούν ηθική ικανοποίηση για τους προϊστάμενους και τα στελέχη του ΛΣ , που καταθέτουν την ψυχή τους για τη φύλαξη των θαλάσσιων συνόρων.

Τέλος ο κ.Νικηταράς προσέφερε στον αρχηγό του ΛΣ  τον  τόμο που φωτίζει τη διαδρομή του νησιού στον χρόνο, από την αρχαιότητα ως τις μέρες μας, όπως αυτή αποτυπώθηκε από τους αρχαίους συγγραφείς, τους περιηγητές, τους λογοτέχνες και τη λαϊκή παράδοση και συμπληρώνεται από παλιότερες και σύγχρονες φωτογραφίες της συλλογής του Κώστα Κογιόπουλου ενώ ο αρχηγός του ΛΣ κ. Κλιάρης παρέδωσε στον δήμαρχο Κω Θεοδόση Νικηταρά ένα έμβλημα με το θυρεό του αρχηγού του Λιμενικού Σώματος εις ένδειξη εκτίμησης.

 

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ