ΔΟΠΑΒΣ: Παιδικοί σταθμοί – ΕΣΠΑ, Παράταση αιτήσεων έως την Τετάρτη 17 Αυγούστου
Κως
12/08/2022

Ενημερώνουμε τους γονείς του νησιού μας ότι έχει αναρτηθεί στη σελίδα της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε παράταση της πρόσκλησης για τη διαδικασία υποβολής αίτησης για τη συμμετοχή των ενδιαφερόμενων στο Πρόγραμμα της Δράσης «Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση καθώς και για τη πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης», που αφορά τους Παιδικούς Σταθμούς για το σχολικό έτος 2022-2023, ( η πρόσκληση αφορά εργαζόμενες στον ιδιωτικό τομέα, άνεργες, αυτοαπασχολούμενες και δημοσίους υπαλλήλους). Οι δικαιούχοι μπορούν να υποβάλουν την αίτηση τους μόνο ηλεκτρονικά στην εφαρμογή που είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα της Ε.Ε.Τ.Α.Α. (www.eetaa.gr , paidikoi.eetaa.gr) καθώς και τα δικαιολογητικά που απαιτούνται σε μορφή PDF, ακολουθώντας τις οδηγίες του σχετικού εγχειριδίου. 

 

Για οποιοδήποτε πρόβλημα,  μπορείτε  να στείλετε e-mail  στη  διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα του Δ.Ο.Π.Α.Β.Σ. Κω 22420-29715 και 22420-25316 στην κα. Σομού Αρχοντία και στην κα. Χατζηπέτρου Αιμιλία. 

 

Ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΒΣ

ΧΑΤΖΗΧΡΙΣΤΟΦΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ