Πλήθος κόσμου, Χριστουγεννιάτικη διάθεση και κλίμα χαράς στο άναμμα του δέντρου στην Αντιμάχεια (Pics & Video)
Κως
06/12/2022

Σε Χριστουγεννιάτικο κλίμα και με την παρουσία αρκετού κόσμου πραγματοποιήθηκε στην Αντιμάχεια το καθιερωμένο παζάρι και στην συνέχεια το άναμμα του δέντρου.

Παιδιά, γονείς, μικροί και μεγάλοι έδωσαν το παρών δίνοντας μια νότα αισιοδοξίας και χαράς για τις Άγιες ημέρες ενώ αρκετοί σύλλογοι, σχολεία και φορείς συμμετείχαν ενεργά στο παζάρι. 

Χειροποίητες κατασκευές, χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα, τοπικές συνταγές, διακοσμητικά και αρκετά ακόμα εδέσματα ήταν μερικά από αυτά που γέμισαν τους πάγκους με τον κόσμο να σπεύδει να στηρίξει την προσπάθεια του κάθε συλλόγου.

Ο εορταζόμενος, πρόεδρος της κοινότητας Αντιμάχειας, Νίκος Φραζής έδωσε το έναυσμα για να ξεκινήσει η γιορτή ενώ μετά τα όσα δήλωσε ευχαριστώντας παράλληλα τους συλλόγους για την παρουσία τους τον λόγο πήραν ο βουλευτής Δωδεκανήσου, Γιάννης Παππάς, ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκου, ο αντιδήμαρχος Γιάννης Καλλούδης και ο πρόεδρος του ΤΕΕ Δωδεκανήσου, Αντώνης Γιαννικουρής.

Το παρών στην όμορφη εκδήλωση έδωσαν μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΒΣ, Παναγιώτης Χατζηχριστοφής, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΥΚ, Κωνσταντίνος Ζαχαρός, ο αντιδήμαρχος, Αλέξανδρος Χρυσόπουλος, ο αντιπρόεδρος του λιμενικού ταμείου, Μπάμπης Ναβροζίδης και πλήθος ακόμα κόσμου.

Tην δική της ξεχωριστή παρουσία έδωσε η Φιλαρμονική Ενότητας Ηρακλειδών υπό τη διεύθυνση του Αρχιμουσικού κ. Νικόλαου Γκαναβούρα & η χορωδία ενηλίκων του Συλλόγου Φίλων Μουσικής «Αρίων».

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ