Η κοπή της πίτας του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία Κω στο εστιατόριο «Γιαλίζης» (pics & video)
Κως
10/02/2023

Σε μια όμορφη βραδιά στo εστιατόριο «Γιαλίζης» στο Ζηπάρι πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία Κω.  Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ευχήθηκαν σε όλους καλή χρονιά με υγεία, κάνοντας αναφορά στις εκλογές που έρχονται και τονίζοντας πόσο σημαντικό είναι να δώσουν όλοι μαζί το σύνθημα για τη νίκη και την επιστροφή του κόμματος στην κυβέρνηση.

Ο συντονιστής του ΣΥΡΙΖΑ, Νεκτάριος Γεωργαντής ευχαρίστησε όλους όσους έδωσαν το παρών ενώ χαιρετισμό απηύθυναν ο γραμματέας της Νομαρχιακής επιτροπής Β. Δωδεκανήσου,  Μανόλης Καββαδάκης, ο τ.βουλευτής, Ηλίας Καματερός, ο τ. βουλευτής, Δημήτρης Γάκης, ο τ. βουλευτής, Γιώργος Κασσάρας και το μέλος της κεντρικής επιτροπής του κόμματος, Χρύσα Καραγιάννη. 

Την πίτα ευλόγησε ο παπά - Κώστας που μετέφερε και τις ευχές του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κώου και Νισύρου κ.κ. Ναθαναήλ ενώ ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά και κάθε επιτυχία.

Το παρών έδωσαν μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Κω, Θεοδόσης Νικηταράς, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ, Κωνσταντίνος Ζαχαρός, οι αντιδήμαρχοι, Σέβη Βλάχου, Στάμάτης Πης, Γεωργία Κασσιώτη, η περιφερειακή σύμβουλος, Διονυσία Κασσιώτη, ο επικεφαλής της Δύναμης Αλλαγής, Γιώργος Κυρίτσης, οι δημοτικοί σύμβουλοι, Βάσω Πη, και Σεβαστιανός Μαραγκός, ο πρώην Δήμαρχος, Κώστας Καΐσερλης, η υπεύθυνη του Δήμου Κω σε θέματα πρόνοιας, Σταματία Κανταρζή, ο αντιδήμαρχος Νισύρου, Δημήτρης Χασαπλαδάκης και πλήθος ακόμα φίλων του κόμματος. 

Στην εκδήλωση τιμήθηκε και ένα ιστορικό πρόσωπο της Αριστεράς στην Κω, ο κύριος Μιχάλης Αλαχιώτης.

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ