A. Χρυσόπουλος: Ο προϋπολογισμός του 2022 στηρίζεται στην αναβάθμιση της καθημερινότητας, στην αναπτυξιακή πολιτική και στην καινοτομία
Πολιτική
20/12/2021

Κατά πλειοψηφία ψηφίστηκε ο  προϋπολογισμός του δήμου της Κω στα 160 εκατ. ευρώ στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο, με εισηγητή του θέματος τον αντιδήμαρχο οικονομικών Αλέξανδρο Χρυσόπουλο, ο οποίος τόνισε πως ο δήμος μας, πρωτοπόρησε και έκανε τις μεγαλύτερες μειώσεις  πανελλαδικά και αύξησε τα κονδύλια στη κοινωνική πολιτική ενώ, χαρακτήρισε το 2022, ως έτος υλοποίησης των έργων που σχεδίασε η δημοτική αρχή με  σημαντικά έργα, στον αθλητισμό αξίας 2 εκατ. ευρώ, ανακατασκευή παιδικών χαρών, συντηρήσεις σχολικών κτιρίων, ασφαλτοστρώσεις, έργα ηλεκτροφωτισμού, αξιοποίηση των πλουτοπαραγωγικών πηγών, επικαιροποίηση κυκλοφοριακής μελέτης κ.α σημαντικά έργα.

Η Κως αλλάζει σελίδα και φαίνεται στον προϋπολογισμό του 2022, ο οποίος έχει  στόχο την ποιοτική αναβάθμιση της καθημερινότητας, την αναπτυξιακή πολιτική και την καινοτομία , σημείωσε χαρακτηριστικά ο αντιδήμαρχος οικονομικών  κ.Χρυσόπουλος.

Έσοδα:76 εκατ.

Τακτικά έσοδα: 16,2 εκατ.

Έκτακτα έσοδα: 10 εκατ.

Λοιπά έσοδα: 10 εκατ.

Έξοδα : 76 εκατ.

 

 

Ρεπορτάζ