Δύναμη Αλλαγής Κως 2023: ΄΄Θαύμα-Θαύμα! Ο κ. Νικηταράς ανακάλυψε τον Λιμνιώνα΄΄
Πολιτική
24/03/2022

Στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου επιβεβαιώθηκε, με τα δικά τους στοιχεία και αριθμούς, η πλήρης απραξία  της ομάδας που διοικεί το δήμο.

Οι συγγνώμες που ακούστηκαν για την ανικανότητα τους να κάνουν το ελάχιστο έργο δεν ήταν αρκετές και από την επομένη πήραν τα ραδιόφωνα στη σειρά για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα και να προετοιμάσουν τους Κώους για τα χειρότερα που έρχονται φροντίζοντας να τα φορτώσουν από τώρα στον πόλεμο της Ουκρανίας!!!

 Φροντίζουν βαφτίζοντας την τρίχα τριχιά και χρησιμοποιώντας το «προσωπικό τους» κανάλι να  προβάλουν τους εαυτούς τους δίνοντας συγχαρητήρια ο ένας στον άλλο.

Για ακόμα μια φορά η ετερόκλητη ομάδα που, θεωρεί, ότι διοικεί τον Δήμο μετάφερε τον θίασο της στο Χωριό της Κεφάλου, όπου εδώ και τρία χρόνια η παρουσία και το έργο της  είναι σχεδόν μηδενικά και  με την βοήθεια τηλεοπτικών ρεπορτάζ προσπάθησαν να πείσουν τον κόσμο ότι τα χωριά δεν είναι ξεχασμένα και ότι έχουν υλοποιήσει σημαντικά «έργα».

Σειρά για επίσκεψη και ρεπορτάζ είχε ο  όρμος του Λιμνιώνα όπου τις τελευταίες ημέρες υλοποίησαν το φοβερό έργο της σκυροδέτησης της μικρής επιφάνειας του προβλήτα αλλά και της τοποθέτησης δυο παγκακιών!!

Ο κ. Νικηταράς επί τέσσερα χρόνια αντιδήμαρχος, «πρώτο βιολί»του κ. Καϊσερλη, σπάνια πέρασε από την Κέφαλο, στη συνέχεια για πέντε χρόνια εξαφανισμένος αφού παράτησε την παράταξη του και για τρία χρόνια τώρα «μπροστινός» της ομάδας που διοικεί το δήμο, δικαιολογείται για την άγνοια του.

Τον δικαιολογούμε γιατί πραγματικά δεν γνώριζε, αλλά φαίνεται ότι ούτε τώρα δεν γνωρίζει και δεν ενδιαφέρεται.

Το έργο όμως της περιόδου Κυρίτση δεν μηδενίζεται και παραμένει εδώ και συγκρίνεται με το μηδενικό δικό του.

Το ενημερώνουμε λοιπόν ότι στον Λιμνιώνα υλοποιήθηκαν τα εξής για τα οποία αδιάψευστος μάρτυρας  είναι οι φωτογραφίες και οι μαρτυρίες των Επαγγελματιών με τους οποίους κατά τα άλλα  μιλά συχνά και είναι δίπλα τους:

  1. Κατασκευή τοιχίου προστασίας του Λιμένα

  2. Κατασκευή νέου δικτύου Ηλεκτροφωτισμού που περιελάμβανε εκσκαφή, νέο υπόγειο δίκτυο καλωδίων, νέα φρεάτια, νέους ιστούς και φωτιστικά led.

  3. Τοποθέτηση pillar για να εξυπηρετούνται οι ανάγκες των επαγγελματιών σε ρεύμα.

 

Καλό όμως είναι να πουν στους συμπολίτες μας και όχι σε εμάς, ποιος, πότε και μέσω ποιου προγραμματισμού, αποφάσισε να γίνουν οι παρεμβάσεις στον Λιμνιώνα, αν η δημοκρατική τους «ευαισθησία» περιελάμβανε στοιχειώδη  ενημέρωση του Προέδρου της Κοινότητας, με τον οποίο κατά τα αλλά συνεργάζονται, και κυρίως αν υπήρξε ποτέ επίσκεψη του κ. Νικηταρά  στο Κοινοτικό Κατάστημα ώστε να ακούσει τα προβλήματα και τα παράπονα του Χωριού της Κεφάλου.

 

 

Φωτογραφίες