Κ.Χόνδρος: Ο Θ.Νικηταράς είναι δημοφιλής γιατί είναι δίπλα στα προβλήματα της κοινωνίας
Πολιτική
01/07/2022

Με βάσει τα αποτελέσματα, οι δημότες αναγνωρίζουν το έργο της δημοτικής αρχής τονίζει ο δημοτικός σύμβουλος Κώστας Χόνδρος , ο οποίος επισημαίνει ότι  δημοσκόπηση δείχνει ότι ο κόσμος ενδιαφέρεται, ασχολείται ενεργά με τα προβλήματα της κοινωνίας. Όσον αφορά στα προβλήματα που ταλανίζουν την κοινωνία, τα δύο πρώτα, η υγεία και το οδικό δίκτυο, είναι αρμοδιότητα της κυβέρνησης και της περιφέρειας αντίστοιχα, όμως η δημοτική αρχή , αυτά τα θεωρεί τυπικά.

Η ουσία είναι η συνεργασία και η εξεύρεση λύσεων, τονίζει ο κ.Χόνδρος. Το ζήτημα της καθαριότητας είναι ζήτημα που αφορά στο δήμο της Κω, γίνονται προσπάθειες  από τη δημοτική αρχή και αναγνωρίζεται το έργο της, ενώ πρόσφατα στην οικονομική επιτροπή πέρασε η πρόσληψη 75 ατόμων που θα ενισχύσουν την υπηρεσία και θα λύσει πολλά προβλήματα. Η δημοφιλία του Θ.Νικηταρά , μας γεμίζει  ευθύνες για να  συνεχίσουμε δυναμικά και σε καμία περίπτωση δεν εφησυχάζουμε  σημείωσε ο κ.Χόνδρος.  

Η Δημοτική Αρχή, είναι κομμάτι της κοινωνίας  και βρίσκεται δίπλα στα προβλήματα που ταλανίζουν την καθημερινότητα της κοινωνίας  τόνισε ο κ.Χόνδρος . Όσον αφορά στα τρία πρόσωπα (Αβρίθης, Χατζηάμαλλος και Σβύνου) που "έπαιξαν" στη δημοσκόπηση , τόνισε ότι και οι τρεις είναι  δίπλα στη δημοτική αρχή.

Η παράταξη μας είναι κομμάτι της κοινωνίας και η αποδοχή φαίνεται από την δημοφιλία των ανθρώπων που τη στελεχώνουν τόνισε ο κ. Χόνδρος.

Ρεπορτάζ