Κατερίνα Γαβαλά: Ανήκω σ’ εκείνους που πιστεύουν ότι η Πολιτική οφείλει να έχει ως επίκεντρο τον Άνθρωπο
Πολιτική
14/02/2023

Με αφορμή την παρουσίαση του ψηφοδελτίου Δωδεκανήσου του ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής που έλαβε χώρα στη Ρόδο την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2022, η υποψήφια Βουλευτής Δωδεκανήσου ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Κατερίνα Γαβαλά δήλωσε ότι: 

«Ήρθε ξανά η ώρα του ΠΑΣΟΚ. Ήρθε ξανά η ώρα των ανθρώπων που θα κάνουν την διαφορά στον τόπο τους.»

Το διαχρονικό σύμβολό, ο πράσινος ήλιος, επέστρεψε ολόθερμος. Μαζί του και οι μνήμες της ιστορικής παράταξης που ταυτίστηκε με τους μέγιστους αγώνες του λαού μας για κοινωνική ισονομία, δημοκρατία, δικαιοσύνη και εθνική υπερηφάνεια.

Επέστρεψαν οι προσδοκίες μιας Ελλάδας προοδευτικής, αλληλέγγυας και αναπτυξιακής. Μιας χώρας που σέβεται τη φωνή των πολιτών της, που αγωνιούν για ένα καλύτερο μέλλον, επιζητώντας την διαφάνεια και την αξιοκρατία για Μια Κοινωνία που φροντίζει τον μικρο επιχειρηματία, τον συνταξιούχο, τον υπάλληλο, τον ναυτικό, τον δάσκαλο. Τον αγρότη.

Η ίδια δήλωσε με έμφαση ότι ήταν παρούσα στα δύσκολα και δεν έφυγε ποτέ επιλέγοντας ιδεολογικές παρωπίδες.

Ότι Ανήκει στην  νέα γενιά των ανθρώπων που θέλουν να ασχοληθούν με την πολιτική με ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ μακριά από επικοινωνιακά shows και σε ανοιχτό διάλογο τους συμπολίτες μας. Στην γενιά που αντιλήφθηκε πως η πολιτική για να είναι ΠΟΛΙΤΙΚΗ, οφείλει  να έχει στο επίκεντρο, ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ !  

Οι πολιτικές και οι τακτικές που πήγαν τη Χώρα πίσω τελείωσαν και βγαίνει μπροστά μια νέα γενιά ανθρώπων, η νέα γενιά Δωδεκανησίων που θέλουν ΚΑΙ μπορούν να φέρουν μια αλλαγή που θα υποστηρίξει το μέλλον.  

Θεωρεί ευθύνη του ΠΑΣΟΚ να σταθεί δίπλα σε κάθε νησί! Ξεχωριστά! Με το ίδιο πάθος!

Με καθαρό καθαρό λόγο, δηκτικό και διεκδικητικό όπου χρειάζεται!

Μέσα και έξω από τον πολιτικό χώρο. Γιατι αυτά τα νησιά δεν πρέπει  να είναι ελκυστικά μόνο για τους ξένους επισκέπτες αλλά και για τους ίδιους τους νησιώτες μας που χρειάζονται μια μεγάλη Αλλαγή.

Αλλαγή στην Πολιτική, στην Οικονομία, στο Παραγωγικό Μοντέλο, στους Θεσμούς, στο Πολιτικό Σύστημα, στην ίδια τη Δημοκρατία.

Με ανανέωση, με προοπτική, με υπευθυνότητα, με αξιοκρατία, με καθαρό λόγο, με σταθερότητα, με λογική, με ανιδιοτέλεια, με νέα φρέσκα μυαλά, με μοντέρνες αντιλήψεις, με έμφαση στον άνθρωπο!

Ανέφερε «Στοχεύουμε ψηλα γιατί πιστεύουμε ειλικρινά ότι το αξίζουμε! Κι ας λένε ότι είμαστε αριθμητικά λίγοι. Λίγοι ήταν στην αρχή όλοι εκείνοι που κατάφεραν σπουδαία πράγματα. Λίγοι κι εμείς αλλά φυλάμε Θερμοπυλες. Με πίστη, ήθος αλλά και προοπτική. Με την προοπτική που δίνει το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ.

Ζητω την εμπιστοσύνη σας, γιατί εσείς είστε η πραγματική μας δύναμη».

 
Φωτογραφίες