Επίσκεψη του υποψήφιου βουλευτή Δωδεκανήσου, με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Δημήτρη Γάκη στην Κω
Πολιτική
30/03/2023

Προγραμματισμένη επίσκεψη, την πραγματοποίησε στην Κω ο υποψήφιος βουλευτής Δωδεκανήσου , με τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία,  Δημήτρης Γάκης .

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, ο κ. Γάκης είχε τη δυνατότητα να συναντήσει κομματικά στελέχη και μέλη της ΟΜ Κω του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ συζητώντας μαζί τους οργανωτικά και λοιπά θέματα ενόψει και των επικείμενων βουλευτικών εκλογών, να ανταλλάξει απόψεις με επιχειρηματίες του νησιού, πολίτες, φίλους και υποστηρικτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ενώ θα πραγματοποιήσει  συναντήσεις με θεσμικούς παράγοντες του νησιού. 

Αναφορικά με την παραχώρηση των παραλιών στην ΕΤΑΔ, ο κ.Γάκης  επισημαίνει  η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη συνεχίζει την προκλητική της τακτική 

με την ανάθεση της διαχείρισης και εκμετάλλευσης των παραλιών  στην ΕΤΑΔ με στόχο την ικανοποίηση κάποιων από τους «φίλους» της κι έχει μετατρέψει την τοπική αυτοδιοίκηση σε άβουλο διεκπεραιωτή των εντολών της.

Οι δήμοι πρέπει να αποκτήσουν πρωταγωνιστικό ρόλο με αρμοδιότητες και πόρους και αυτό οφείλει και θα το κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ μετά τις εκλογές, τόνισε ο κ.Γάκης.

 

Ρεπορτάζ