Μ. Κόνσολας: Όσο πιο ισχυρή είναι η εντολή των πολιτών τόσο πιο μεγάλες είναι οι ευθύνες της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας
Πολιτική
21/06/2023

Από την Τήλο, συνεχίζοντας με αμείωτη ένταση την προεκλογική του δραστηριότητα, ο Μάνος Κόνσολας εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι την Κυριακή, οι πολίτες της Δωδεκανήσου θα στείλουν και πάλι το μήνυμα της ελπίδας και της σταθερότητας.

«Το γεγονός ότι τα Δωδεκάνησα έδωσαν το υψηλότερο ποσοστό στη Νέα Δημοκρατία αυξάνει τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις της νέας ισχυρής και αυτοδύναμης κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη απέναντι στους νησιώτες.

Ο αυριανός Πρωθυπουργός, γνωρίζει και εκτιμά τη δυναμική που έδωσαν τα Δωδεκάνησα στη Νέα Δημοκρατία και θα απαντήσει με έργα και πράξεις».

Ο κ. Κόνσολας τόνισε ότι οι πολίτες, ουσιαστικά, έβαλαν στην άκρη την τοξική και διχαστική ρητορική, αποφάσισαν ότι η Ελλάδα πρέπει να ακολουθήσει μια νέα και σταθερή πορεία με τα μάτια στραμμένα στο μέλλον και όχι στο παρελθόν.

Η Νέα Δημοκρατία απευθύνεται σε όλους τους Έλληνες, συνομιλεί με ανθρώπους που δεν ήταν ψηφοφόροι της στο παρελθόν, απευθύνεται σε αυτούς με σεβασμό, αφουγκράζεται τις ανάγκες τους.

Ο Μάνος Κόνσολας έθεσε ως προτεραιότητες:

- Τη συνέχιση της πολιτικής μείωσης των φόρων με πρώτο στόχο τη σταδιακή κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος για τους επαγγελματίες.

- Ένα νέο και σύγχρονο θεσμικό πλαίσιο για τη νησιωτικότητα, με σημείο αναφοράς τα ιδιαίτερα προβλήματα των νησιών, που θα δίνουν τολμηρές λύσεις στην Υγεία, στις Μεταφορές, στον Τουρισμό.

- Την ενίσχυση  του διεθνούς ρόλου, των συμμαχιών και της άμυνας της χώρας, τονίζοντας ότι τα θαλάσσια σύνορα μας θα παραμείνουν απαραβίαστα, είναι σύνορα της Ευρώπης.

-  Την ενίσχυση του δημόσιου συστήματος υγείας στα νησιά μας.

- Την εφαρμογή δράσεων ψηφιακής σύγκλισης για τα νησιά μας, με μείωση του ψηφιακού χάσματος, νέα ευρυζωνικά δίκτυα, υψηλές ταχύτητες και μικρότερο κόστος στο internet.

Φωτογραφίες